≡ Meniu

Asus ZenPad ZD300CL-1L016A, tabletă elegantă cu Quad Core

Tableta Asus ZenPad ZD300CL-1L016A e una dintre acele modele care pot fi folosite ca un laptop deoarece se poate conecta o tastatură la ea. Există și variante pe negru dar configurațiile sunt aceleași, însă poate să nu existe acea conectivitate 4G. O tabletă doar cu Wifi poate fi mult mai ieftină dar și una cu spațiu intern pe jumătate. Trebuie evitate tablete cu 1GB de RAM și 8GB stocare deoarece noile aplicații consumă mai mult.

Costă cam cât un laptop de aceea puteți lua în calcul unul însă e justificat deoarece e un gadget compact și cam la fel de util. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ZenPad ZD300CL-1L016A, tabletă elegantă cu Quad Core

Procesorul acestui model e unul destul de performant deoarece are o frecvență mare și 4 nuclee. Acesta e și cea mai importantă componente și cu care puteți reda conținut media ori chiar jocuri. Ecranul e destul de plăcut deoarece are o rezoluție bună pentru a surprinde toate detaliile și unghiurile de vizibilitate sunt largi (IPS). Bineînțeles, e un ecran cu tehnologie touch care acceptă gesturi. Astfel totul e la o distanță de un clik, adică aveți acces rapid la informație (comparativ cu un laptop).

Multitaskingul e foarte bun pe un sistem de operare Android deoarece are 2GB de RAM. E dotat cu o cameră frontală decentă pentru video convorbiri și cu difuzoare stereo. Deci e ideal pentru a reda filme pe acesta și spre deosebire de o tabletă „chinezească”, autonomie e mult mai bună la aceste tablete (de la branduri mai experimentate).

Sistemul de operare instalat pe acesta e Android la versiunea v5.0 Lollipop dar va primi niște upgrade-uri. Pe partea de conectivitate, o tabletă nu oferă multe porturi dar are tehnologi decente: 3G/4G, bluetooth, WiFi n. De aceea unele tablete sunt recomandate alături de acea tastatură (oferă un port USB).

Plusuri: autonomie mare, performanțe bune, spațiu intern generos, GPS și conectivitate 4G.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus ZenPad ZD300CL-1L016A nu poate fi comparat cu un laptop dacă vă interesează mai mult partea office (aplicații). Am pus poza de sus pentru a vă face o idee dar ea poate fi folosită și fără tastatură.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu