≡ Meniu

Beko BDEU 120/BDEU 121, AC cu inverter

Acest aparat Beko BDEU 120/BDEU 121 e un model de aer condiționat cu o capacitate de 12000 btu și clasa A++ de eficiență energetică. Eficiența sa e datorată și faptului că are Inverter (Inversor pe românește), adică o caracteristică necesară tuturor aparatele AC comercializate în Uniunea Europeană.
Costul de achiziție nu e deloc mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Iar, un lucru interesant la acest model e faptul că are filtru antibacterian. Și dacă e să analizăm funcțiile atunci vedem că are foarte multe funcții standard.
Am pus și o imagine alături așa încât să vă faceți o părere despre cum arată acest model. Se poate vedea că e vorba despre un model alb, iar dacă sunteți interesați de culoarea unității exterioare atunci trebuie știut că și aceea e una tot de culoare albă.

Modelul acesta are o capacitate de răcire de 12000 btu, iar cea de încălzire e tot cam atât. E un model destul de silențios deoarece unitatea interioară are un nivel de zgomot de 64 decibeli, nivel de zgomot care depinde și de treapta de ventilare aleasă.
Nu știu dacă are rost să menționez toate funcțiile, dar cred că este esențial să zic că are Sleep mode așa încât pe timp de noapte să fie mai silențios.

Beko BDEU 120/BDEU 121, AC cu inverter

Pe partea de plusuri aș menționa prețul care nu-i deloc mare, că vine de la un brand consacrat, multitudinea de funcții și că are clase de eficiență foarte bune.
Are doar un minus, iar acela e că nu are Smart Control ca la AC-urile Samsung. o astfel de modalitate de control te-ar fi ajutat să poți controla aparatul prin intermediul unui telefon inteligent care să aibă instalată aplicația necesară.

În rest pot să zic că e un aparat care nu deranjează vizual și care poate fi controlat eficient prin intermediul unei telecomenzi.
Legat de brandul producător – Beko – trebuie spus că e un brand pe care eu îl apreciez. Asta deoarece are e unul european deținut de aceiași turci care dețin și Arctic… cu diferența semnificativă că produsele Beko sunt comercializate în întreaga Europă pe când cele Arctic doar în România, Bulgaria și Ungaria.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu