≡ Meniu

Beko BIC22100X, cuptor 77 litri cu clasa A

Beko BIC22100X e un cuptor premium alimentat electric, dar care are un consum mic de curent, dovadă fiind clasa A de eficiență energetică.
Capacitatea mare de 77 litri îl face perfect pentru cei interesați să gătească cantități mari de mâncare.
În ziua de azi majoritatea se orientează înspre astfel de cuptoare deoarece nu doar că arată mai bine, dar ajută la o gătire uniformă a mâncării, iar în acest fel mâncarea are gust mai bun.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de la un brand cunoscut ca având produse fiabile. Din imaginea alăturată poți vedea că e un aparat simplu cu 3 butoane așa încât să poată fi utilizat ușor de oricine.

Beko BIC22100X, cuptor 77 litri cu clasa A

Coacerea se realizează uniform deoarece cuptorul are ventilator, iar neavând loc arderi de gaze acest aparat produce mâncare într-un mod sănătos.
Pe partea de design arată foarte bine deoarece are culoare inox, materialele din care e făcut fiind unele de calitate.
Poate fi considerat ca fiind un cuptor multifuncțional deoarece are 4 funcții. Sunt unele cuptoare care au mai multe funcții, dar na…
La interior vine cu multiple accesorii printre care aș aminti o tavă pentru copt și 5 rafturi laterale.
Ventilatorul ajută la răspândirea uniformă a căldurii.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că e realizat din materiale de calitate, simplitatea în utilizare (are puține butoane, iar controlul e unul mecanic).
Capacitatea mare de 77 litri îl face unul dintre cele mai mari cuptoare incorporabile de pe piață. În felul acesta putem găti mâncărurile preferate fără a trebui să le dimensionăm.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv deoarece chiar e un aparat care arată bine și te ajută să gătești ceea ce îți place într-un mod eficient.

Deci, dacă vrei un aparat care să nu arate rău și care să vină de la un brand de încredere atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Aparatul acesta vine ca o alternativă la un aragaz și e mult superior deoarece poate fi incorporat în mobilier, gătește sănătos (fără arderi de gaz), uniform și sigur.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu