≡ Meniu

Beko BIE22300XD, cuptor incorporabil cu multe accesorii

Beko BIE22300XD are incluse accesorii multe dar printre ele nu se regăsesc și ghidajele telescopice. Mă refer la acele accesorii care vă permit să scoateți mai ușor tava dar o puteți face și fără ele. Toate cuptoarele au la fel de multe funcții, altele au chiar și funcții sau moduri de gătire speciale. Iluminarea interioară e prezentă doar în timpul funcționării. Plitele pe gaz sunt ieftine deoarece nu oferă multe tehnologii și totul e mecanic. Spun asta deoarece există acel pachet promo care vă ajută să economisiți bani.

Nu toate pachetele promo sunt atractive ca design sau funcții dar poate că nu vreți să faceți o trecere așa de mare sau poate vă limitați la un buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko BIE22300XD, cuptor incorporabil cu multe accesorii

Capacitatea acestuia e de 71 litri, deci poate găti mult însă nu și simultan deoarece se îmbină mirosurile. Puteți găti mai multe prăjituri dar nu și mâncare. Eficiența energetică e un punct important și clasa e A ca la majoritatea. Consumul e situat undeva la 0.88 kWh care e satisfăcător și el ține și de temperatura aleasă ori funcțiile alese. E dotat cu un control mecanic, timer digital, ventilator, grill și 6 funcții.

Ca și funcții/programe are: iluminare interioară, convecție aer fierbinte, grill cu convecție aer, grill cu suprafață mică, încălzire inferioară, blocare acces copii, ventilare gătire. Multe dintre ele le știți de la alte cuptoare, dar ultima e o funcție specială. Sunt incluse următoarele: tava pentru copt, tavă adâncă, grătar cuptor și 5 rafturi laterale.

Plusuri: are un consum redus de energie, multe accesorii, arată bine, ușor de folosit și oferă rezultate decente.
Minusuri: nu are acele ghidaje.

Beko BIE22300XD e la promoție alături de o plită pe gaz dar voi puteți lua cuptorul și separat iar plita să fie una electrică, dacă doriți. La cele electrice e nevoie de o singură alimentare – electrică, dar și controlul e mai avansat. Poate că un aragaz ar fi mult mai ieftin dar veți observa în timp că un cuptor e mult mai bun… cam la toate capitolele (încălzire uniformă, control mai avansat, volum etc).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu