≡ Meniu

Beko BIE22300XP, cuptor 71 litri cu 8 funcții

Beko BIE22300XP e un cuptor care se îndreaptă înspre zona profesională deoarece are o capacitate foarte mare (71 litri) și multe funcții (opt). Nu trebuie să vă faceți griji legate de consumul de curent deoarece acesta e de 0,95 kW/h, consum care integrează aparatul în clasa A.
Mulți oameni încă nu înțeleg avantajele cuptoarelor pe curent electric și de aceea cred că ar trebui să le reamintesc: gătire sigură, gătire uniformă (prezența unui ventilator) și sănătoasă (nu au loc arderi de gaze).

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat modern de la un brand premium. Beko e un producător deținut de aceeași care dețin și Arctic, cu diferența că al doilea e comercializat doar la nivel de regiune (Balcani) pe când primul e deținut la nivel de continent (Europa). Culoarea aparatului e inox, dar și materialul din care e făcut este tot inox.

Beko BIE22300XP, cuptor 71 litri cu 8 funcții

Modelul acesta e unul care vine cu o capacitate de 71 litri și din această cauză poate fi utilizat pentru gătirea a unor alimente de dimensiuni mari. Din păcate nu are rotisor, iar acest lucru nu e unul neaparat necesar. În schimb are grătar (cu funcție Booster) util pentru prepararea diferitelor mâncăruri care în mod normal s-ar prepara afară.
Ușa e una mai specială deoarece poți ține mâncarea pe ea, dacă are până în 22 kilograme.
Nu vine cu prea multe accesorii, dar trebuie neaparat să menționez că are două tăvi, grătar și cinci rafturi laterale.

Modelul acesta are mai multe motive pentru care ar trebui să-l alegi, iar printre acestea aș menționa că vine la un cost de achiziție nu prea mare, că are multe funcții și că e durabil.
Contra achiziției ar fi că nu are o clasă superioară de eficiență energetică.

Deci, dacă vrei un cuptor la ofertă care să poată găti orice atunci modelul de față ar fi recomandarea mea. Nu doar că arată bine, dar capacitatea superioară (71 litri față de 65 cât au cuptoarele în mod normal) și faptul că te ajută la un gătit sigur cred că ar fi unele dintre principalele atuuri pentru a alege acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu