≡ Meniu

Beko BIM25300XM, cuptor electric de 71 litri

Beko BIM25300XM e un cuptor care are o capacitate mare de 71 litri, 8 funcții și control mecanic. Se potrivește perfect cu plita Beko HISW64222S care e tot un electrocasnic electric. Un cuptor precum acesta se adresează celora care gătesc mult, deci e bun pentru acasă, dar și un mic restaurant. Chiar dacă are o capacitate de 71 litri, consumul de curent nu e deloc mare deoarece beneficiază de clasa A.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci vine dintr-o generație nouă și ne încântă cu funcții suplimentare cum ar fi gătitul multidimensional (poți găti simultan până la 3 meniuri diferite) și Excellent Clean care are legătură cu curățenia.

Beko BIM25300XM, cuptor electric de 71 litri

Pe partea de specificații acest model se laudă cu faptul că e realizat din materiale de calitate (mai exact inox și sticlă), că are un consum energetic mic (0,88 kWh, ceea ce înseamnă că e clasa A) și cu multele funcții.
Controlarea aparatului se realizează mecanic, iar diferitele informații sunt disponibile pe un ecran LCD.
Pe lângă cele opt funcții acest aparat are și grill care te va ajuta în a prepara diferite mâncăruri care nu le poți face atunci când afară e vreme urâtă.
Prezența ventilatorului te va ajuta să gătești mai bine, mai exact mâncarea se va face uniform.

Pro achiziția aparatului acesta ar fi disponibilitatea multiplelor accesorii (două tăvi și rafturi de sârmă), că nu consumă prea mult curent, că e ușor de curățat și multele funcții.
Contra ar fi că nu are o eficiență energetică mai bună și control electronic. Nu era rău dacă într-un program standard ar fi avut 0,5 kWh.

De final pot spune că recomand acest aparat celora cu un buget mediu în căutarea unui aparat pentru gătit eficient (rapid și cu puține resurse) care s-au săturat de butelie ori de gaz. Alte avantaje în favoarea achiziționării unui model pe curent electric (în defavoarea unuia pe gaz) ar fi că mâncarea e mai sănătoasă și făcută uniform, pe când la modele pe gaz au arderi de gaze care nu sunt tocmai sănătoase.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu