≡ Meniu

Beko BIM25400XMS, cuptor incorporabil multifuncțional la promoție

Beko BIM25400XMS e un cuptor incorporabil destul de mare și care arată foarte bine. Panoul de control e unul electronic și se poate observa ușor din poza de jos. E la un pachet promo și poate fi achiziționat alături de o plită. Cea recomandată e pe gaz și arată destul de bine. Îmi place plita pentru că fiecare arzător are propriul grătar și un arzător e de tip Wok. Acel arzător e mult mai puternic decât unul obișnuit datorită inelului de ardere special.

Alternativele sunt cuptoarele mai ieftine dar nu aș opta pentru altul dacă ar fi mai bun sau mai ieftin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko BIM25400XMS, cuptor incorporabil multifuncțional la promoție

Alimentarea e electrică și cuptorul are caracteristici tehnice bune. Capacitatea cuptorului e de 71 litri iar clasa energetică e A+. În plus are grill, timer, control electronic, ventilator și 12 funcții. Dintre funcțiile sale amintesc: autocurățare catalitică, iluminare interioară cu halogen, convecție aer fierbinte, decongelare, grill cu convecție/suprafață mică, încălzire inferioară, blocare acces copii, menținere cald și treaptă pentru pizza.

Alte funcții care nu le-am specificat sunt: ventilator gătire, iluminare la deschiderea ușii, închidere amortizată a ușii, gătire 3D, încălzire ventilată și Booster. Accesoriile sale sunt: tava de copt, tavă adâncă, raft sârmă, cinci rafturi laterale și raft telescopice. Consumul de energie e de 0.88 kW/h și e potrivit pentru clasa A+. Ca și caracteristici speciale are: sticlă neagră, finisaj pe inox, ușă interioară din sticlă cu acoperire nanocoating.

Plusuri: are un consum redus de energie, panou de control destul de bun, multe accesorii, arată bine, fiabilitate, multe funcții și opțiuni.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko BIM25400XMS poate fi luat alături de acea plită și prețul e foarte bun deoarece e prevăzută o reducere semnificativă. Toate acele pachete vin la un preț bun dar voi puteți lua doar cuptorul dacă doriți. Chiar și plitele electrice sunt alegeri foarte bune deoarece nu mai e nevoie de alimentare cu gaz iar cele cu inducție sunt și mai puternice (au randament superior). Din păcate, cele cu inducție au nevoie și de vase speciale deoarece plita nu se încălzește ci doar vasul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu