≡ Meniu

Beko BIM32400XPS, cuptor de 82 litri cu 82 funcții

Beko BIM32400XPS e un cuptor electric de tip multifuncțional care are o capacitate extremă de 72 litri și clasa A de eficiență energetică.
Un astfel de aparat electrocasnic se adresează celora pasionați de gătit, dar și bucătarilor profesioniști.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat cu grill, autocurățare și 14 funcții (printre care se numără păstrarea la cald). Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum se prezintă acest aparat, adică faptul că are o culoare sobră și un panou de comandă modern cu LED și touch.

Beko BIM32400XPS, cuptor de 82 litri cu 82 funcții

Capacitatea de 82 litri face ca aparatul să fie extrem de bun pentru orice sarcină, iar dimensiunile sunt de 59,5 x 59,4 x 56,7 (înălțime x lungime x adâncime).
Materialul din care e realizat aparatul e inox cu sticlă (la geam e sticlă), iar culoarea e negru/inox pentru a face aparatul mai modern din punct de vedere aspectiv.
Ușa cuptorului poate susține o greutate de până în 22,5 kilograme, iar datorită acestui lucru puteți să puneți tăvile pe ea atunci când aveți mâinile ocupate.
La interior acest aparat beneficiază de iluminare cu halogen, ventilare și alte lucruri utile.
Poate că din start prima întrebare pe care o ai e dacă e mai rentabil decât un model pe gaz, iar răspunsul e că aparatul acesta pe curent electric e mai rentabil și mai sănătos (nu au loc arderi de gaze).

Pentru achiziția acestui model ar fi mai multe motive, printre care așa aminti costul de achiziție nu prea mare, că arată bine, funcțiile multiple, capacitatea foarte mare și materialele de calitate folosite la construirea sa.
Contra achiziției ar fi că nu are o clasă de eficiență superioară.

Deci, dacă ai o familie mare ori vrei un cuptor pentru un restaurant atunci acest mode ar fi recomandarea mea.
Nu am menționat de accesorii și din această cauză trebuie să știi că are foarte multe accesorii, adică două tăvi, două rafturi telescopice, șase rafturi laterale și un raft din sârmă.
În momentul de față e promoție la acest aparat, iar prin aceasta poți beneficia de garanție de 5 ani. Mai multe detalii aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu