≡ Meniu

Beko BIMF22400XMS, cuptor incorporabil de 71 litri cu control touch

Cuptorul incorporabil Beko BIMF22400XMS e unul ceva mai mare și mai dotat decât restul. Deasemenea, se poate observa că are un control digital deoarece îi lipsesc butoanele push-up. Majoritatea cuptoarelor au control mecanic și nici accesoriile oferite nu sunt prea mari. Nu poate fi comparat cu un aragaz deoarece e mult peste în special la capitolul dotări. Bineînțeles, e nevoie și de o plită pentru că nu e inclusă și prețul ei e undeva peste 1000 de lei, dacă vreți să fie elegantă sau doar cu alimentare electrică.

Alternativele sunt destul de multe și dacă nu vă plac modelele simple, aceasta pare a fi cea mai bună alegere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko BIMF22400XMS, cuptor incorporabil de 71 litri cu control touch

Cuptorul de mai sus are un volum generos și deci puteți găti mai mult cu acesta. Volumul său e de 71 litri și majoritatea cuptoarelor au cam 60 și ceva de litri. Clasa energetică e A dar nu e cea mai bună, dar la un așa preț mi se pare un cuptor foarte reușit. E dotat cu un ecran LCD, grill, 12 funcții și ventilator. Chiar dacă are un LCD nu înseamnă că are control electronic.

Ca și funcții are: autocurățare catalitică, iluminare cu halogen, convecție, decongelare, blocare acces copii, pizza și altele. Are multe funcții speciale și asta e evident deoarece majoritatea cuptoarelor ieftine au cam 5-6 funcții. Accesoriile incluse sunt multe: tava de coacere, tava adâncă, tava pentru copt și câteva accesorii speciale (homefries, raft sârmă, cinci rafturi laterale și un raft telescopic). Consumul de energie trebuie raportat la volumul său, iar 0.88 kWh mi se pare foarte puțin.

Plusuri: multe accesorii, consum redus, control electronic, diverse funcții, volum mare și un aspect elegant.
Minusuri: nu prea am găsit.

Beko BIMF22400XMS e o alegere foarte bună și pentru cei cu un buget mai mic, vor găsi cuptorul dorit dar nu la fel de dotat. Caracteristicile tehnice sunt relativ aceleași doar controlul și funcții reprezintă diferențele majore. Bineînțeles, mai există și cuptoarele premium care pot costa și dublu dar acelea sunt utile în patiserii dar sincer nu vă veți scoate banii de pe ele dacă le folosiți acasă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu