≡ Meniu

Beko BIR24800BMS, cuptor cu control touch și volum de 72 de litri

Cuptorul Beko BIR24800BMS poate fi incorporat cu ușurință dacă se respectă dimensiunile nișei. Mă refer la dimensiunile interioare alte aparatului, nu la cele ale părții frontale. Oricum, în manual e explicat și dintr-o poză veți vedea despre ce vorbesc. Din poza de jos se poate observa cum arată și că în mare parte e pe negru. Nu e nici un pachet promo cu acest cuptor, dar cu altele veți găsi. Mă refer la acele pachete de tip cuptor+plită iar discountul e destul de mare. Toate acele pachete sunt cu aparatele aceluiași brand deci nu veți găsi un cuptor de la un brand și plita de la altul.

Poate fi alegerea corectă dacă nu vă doriți ceva diferit sau care să arate altfel. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko BIR24800BMS, cuptor cu control touch și volum de 72 de litri

Are o alimentare electrică, cuptor de 72 litri, clasa A, control electronic cu LCD, grill, ventilator și 13 funcții. În mod normal un cuptor are 6 funcții standard iar restul sunt ceva mai speciale.

Ca și funcții și programe are: autocurățare catalitică, iluminare interioară cu halogen, convecție aer fierbinte, decongelare, grill cu convecție aer, grill cu suprafață mică/mare, blocare acces, menținere cald și treaptă pizza. Deci se poate găti cam orice ținând cont că de ele și destul de mult, datorită volumului generos.

Alte funcții care merită menționate: conexiune USB, tehnologie gătire Surf, ventilator gătire, închidere amortizată a ușii, închiderea ușii se face amortizată, iluminare la deschidere ușă, gătire 3D, încălzire ventilată, gătire la temperatură joasă, Booster. Accesoriile incluse sunt următoarele: tava pentru copt, tava adâncă, raft sârmă, 5 rafturi laterale și un raft telescopic. O caracteristică specială ar fi că ușa interioară are sticlă cu acoperire nanocoating.

Plusuri: consum redus de energie, multe accesorii incluse, multe funcții, volum mare, control modern și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko BIR24800BMS nu e chiar ieftin și se datorează dotărilor dar și funcțiilor speciale. Puteți găsi cuptoare mai ieftine și cu caracteristici tehnice similare dar nu se compară cu acesta la toate capitolele. Alături de acesta recomand doar o plită electrică sau una cu gaz, dar să fie cu suprafață neagră (sticlă neagră) pentru ca designul să se potrivească.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu