Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko BIR25400XMS, cuptor de 72 litri cu autocurățare catalitică

Cuptorul incorporabil Beko BIR25400XMS e unul destul de reușit deoarece are cele mai utile dotări și arată destul de bine. Un cuptor cu control mecanic nu poate oferi toate acele funcții de gătit și nu cred că e nevoie de mai mult. Unele modele mai scumpe oferă și funcție de curățare pirolitică, adică curățarea se face prin ardere grăsimilor. Cuptoarele sunt de mai multe feluri iar acesta poate fi inclus în segmentul mijlociu. Nu-mi plac cuptoarele ieftine deoarece nu au mult spațiu de gătit, au control mecanic, puține funcții și ventilatorul e nu atât de prezent.

Alternativele sunt destul de multe dacă luăm în calcul și alte branduri experimentate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko BIR25400XMS, cuptor de 72 litri cu autocurățare catalitică

În general, cuptoarele incorporabile sunt electrice deoarece oferă cele mai bune rezultate, iar cele pe gaz sunt mult depășite. Dacă vi se pare cam scump comparativ cu un aragaz, un pachet promo cuptor+plită vă poate ajuta să economisiți puțin. Oricum, un aragaz nu poate oferi toate acele dotări, motiv pentru care prețul e justificat în mare parte, plus că nu veți pierde spațiu prin incorporare.

E foarte important ca acest cuptor să aibă numeroase funcții: autocurățare catalitică,  iluminare interioară, decongelare, încălzire inferioară, menținere cald, treaptă pentru pizza și câteva funcții mai speciale (Surf, încălzire ventilată Eco, gătire convențională/cu ventilație, gătire 3D și Booster. Accesoriile sale sunt următoarele: suporturi telescopice (veți scoate cu ușurință tava indiferent de greutatea preparatului), tavă de copt, tavă adâncă pentru gătit, raft telescopic și un raft din sârmă. Instalarea nu va fi foarte ușoară dar puteți face un corp special pentru acesta sau încă un aparat incorporabil.

Plusuri: are destule funcții pentru gătit, spațiu intern generos, control digital, preț atractiv.
Minusuri: nu sunt.

Beko BIR25400XMS e un aparat incorporabil destul de nou și de aceea are dotări conforme cu piața. Alături de acesta aș alege o plită incorporabilă pe negru care poate fi electrică sau pe gaz (în funcție de preferințe). Îmi plac plitele cu sticlă neagră deoarece arată mult mai bine decât restul și se suprafața nu se decolorează ca la modelele ieftine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu