≡ Meniu

Beko BKN365X+, combină cu No Frost și volum de 318 l

Combina frigorifică Beko BKN365X+ e una care o recomand deoarece are sistem de răcire nou și eficient. Mă refer la No Frost și care își face bine treaba. Astfel că nu mai trebuie să o curățați des, alimentele sunt proaspete o perioadă mai lungă. Nu ocupă mult spațiu și poate înlocui ușor vechiul aparat frigorific.

Alternativele sunt cele fără acea tehnologie de răcire însă consumul e ceva mai mare și trebuie curățat mai des deoarece controlul umidității nu e așa de avansat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko BKN365X+, combină cu No Frost și volum de 318 l

E un aparat frigorific care are un volum destul de generos și e cel net – 318 litri. E o combină destul de nouă de aceea are și clasa energetică A+ care e așa de bună deoarece are No Frost. La combine similare, tehnologia poate să poarte un nume diferit însă scopul e același. Voi trebuie să știți că NoFrost e cea mai bună și e prezentă la ambele compartimente. Volumul total e împărțit astfel: 99 litri la congelator și restul la frigider. Împărțirea mi se pare destul de bună iar la frigiderele clasice, congelatorul e mai mic.

Anual, un astfel de aparat frigorific consumă cam 336 kWh iar pe zi e destul de puțin (cred că puteți calcula destul de ușor). La interior, frigiderul are rafturi din sticlă, suporturi destule compartiment de fructe/legume. Pe de altă parte, congelatorul e împărțit în 3 (compartimente), iar capacitatea de congelare e de 5 kg (cât media).

La capitolul design are: are finisaj inox antiamprentă, mânere orizontale integrate, deschidere standard spre dreapta și interior iluminat cu LED.

Ca și funcții are cea de super congelare, eco fuzzy și super răcire, iar ca și siguranță prezintă sistem antibacterian, avertizare ușă deschisă, ventilator. Caracteristicile speciale sunt cele anterior menționate la care se mai adaugă câteva. Sunt incluse tava pentru gheață și suportul pentru ouă.

Plusuri: aspect modern cu inox antiamprentă, interior bine iluminat, consum redus, eficient, voluminos și fiabil.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko BKN365X+ nu poate fi comparată ca oricare altă combină sau cu un frigider deoarece oferă și dotări speciale care le-am enumerat mai sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu