≡ Meniu

Beko BKN400X+, combină de 356 litri cu No Frost

Beko BKN400X+ e o combină frigorifică deosebită deoarece are finisaj inox antiamprentă, sistem de răcire avansat, un volum generos, funcții interesante și altele. Există și alte modele asemănătoare din aceeași seri cu volum inferior, iar prețul e ceva mai atractiv. Chiar dacă volumul e mia mic, performanțele congelatorului sunt aceleași iar tehnologiile nu diferă cu nimic. Dacă nu vă place că are un congelator prea mare, atunci vă recomand un frigider.

Dacă vi se pare prea scump, atunci puteți opta pentru un aparat mai mic ori pentru unul fără prea multe tehnologii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko BKN400X+, combină de 356 litri cu No Frost

E un aparat destul de voluminos și poate fi observat din capacitatea sa netă – 356 litri (400 litri reprezintă volumul net). Sistemul de răcire e mai eficient decât la alte combine – No Frost. E prezent la destul de multe combine și e bine să fie la ambele compartimente (frigider și congelator). Clasa A+ e foarte bună pentru un așa aparat frigorific și e prezentă mai la toate modelele noi. Consumul anual e undeva la 351 kWh, deci pe zi consumă cam 1 kW. Eu zic că are un consum mic ținând cont de mărimea combinei (e un factor de luat în considerare).

Rafturile combinei sunt realizate din sticlă și suporturile sunt și ele prezente. Compartimentele pentru fructe și legume sunt utile dar numai pentru cei care vor să aibă alimente/fructe proaspete o perioadă mai îndelungată. La capitolele funcții și siguranță are: super congelare, super răcire, sistem antibacterian, avertizare ușă deschisă și ventilator. Acestea sunt prezente și pe alte combine noi și care fac parte din această serie.

Caracteristicile speciale sunt: filtru antibacterian, compartiment 0 grade și funcția Eco Fuzzy. Veți găsi în pachet suportul pentru ouă și tava pentru gheață. Sunt accesorii standard, adică sunt prezente cam la orice alt aparat similar.

Plusuri: design modern, are NoFrost, funcțiile speciale, eficiență energetică foarte bună, congelator puternic etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko BKN400X+ e o alegere bună pentru cei care vor volum dar și un consum redus de energie. Merită încercat deoarece oferă multe avantaje iar dacă vă depășește bugetul, atunci puteți alege pentru ratele fixe.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu