≡ Meniu

Beko BVM35500XMS, cuptor incorporabil cu volum de 80 litri

Cuptorul Beko BVM35500XMS e unul dintre puținele modele cu volum așa de mare – 80 litri. Majoritatea au un volum cuprins între 60 și 70 litri, iar asta presupune că e vorba de un aparat ceva mai special cu care puteți găti mai mult. Nu are sens să gătiți două feluri de mâncare deoarece mirosurile se amestecă. Eventual gătiți pentru mai multe persoane ori mai multe prăjituri. Chiar și după cum arată vă puteți da seama că nu e un cuptor oarecare. Poate fi achiziționat în rate fixe dacă nu vi-l puteți lua dintr-un singur salariu. Cuptoare sunt pentru mai mulți utilizatori dar cele mai scumpe sunt, în general, și cele mai bune.

Dacă acest cuptor nu e prea scump pentru voi, atunci puteți alege și o plită pe măsură, nu una foarte ieftină. Trebuie să luați aparate care se potrivesc și să vă fie de folos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko BVM35500XMS, cuptor incorporabil cu volum de 80 litri

Dotările unui astfel de aparat sunt următoarele: alimentare electrică, interior de 80 litri, control electronic, afișaj LCD, clasa A, ventilator, timer și 13 funcții. Pe partea de funcții și programe are următoarele: autocurățare catalitică, iluminare interioară, decongelare, grill cu convecție aer, încălzire inferioară, blocare acces copii, menținere cald, treaptă pentru pizza și câteva speciale (Split & Cook, două ventilatoare pentru gătire, iluminare la deschiderea ușii, închidere amortizată a ușii, gătire 3D, încălzire ventilată, gătire la temperatura joasă și Booster).

Accesoriile oferite de producător sunt următoarele: tava pentru copt, tava adâncă, raft din sârmă, 6 rafturi laterale și 2 rafturi telescopice (pentru a scoate tava mai ușor din cuptor). Consumul de energie e undeva la 1.17 kW pe oră și trebuie raportat la volumul total al cuptorului.

Plusuri: consum redus pentru o așa capacitate, multe accesorii incluse, multe funcții și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko BVM35500XMS nu e accesibil pentru oricine dacă e să cumpărăm și o plită. Când vă gândiți la un incorporabil, trebuie să aveți și câteva modele care să se potrivească cu el (de exemplu. plita să fi cu sticlă neagră, combina să fie argintie etc). Brandul acesta e destul de cunoscut în România  și nu e singurul cu experiență în acest domeniu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu