≡ Meniu

Beko CBI7702, model No Frost culoare Inox antiamprentă

Beko CBI7702 este o combină frigorifică a anului 2015 care se evidențiază prin faptul că are No Frost la partea de frigider, clasa A+ de eficiență energetică și un nivel de zgomot redus de 36 decibeli.
Se adresează în principal celora care vor un aparat frigo cu o clasă de eficiență energetică ok (consumă cu până la 24% mai puțin decât alte aparate cu clasa A) și cu o capacitate destul de mare așa încât să poată ține la păstrare multe alimente.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat foarte avansat din toate punctele de vedere, chiar dacă nu are dispecer de apă ori gheață.
Vizual nu deranjează în vreun fel, iar acest lucru poate fi văzut de alături.

Beko CBI7702, model No Frost culoare Inox antiamprentă

Pe partea de specificații acest model e unul care se evidențiază cu dezghețarea automată a frigiderului cu congelatorul care are o capacitate de congelare de 4 kg la 24 de ore și cu diferitele funcții.
Volumul net al aparatului e de 244 litri, acesta fiind împărțit în cei 189 litri ai frigiderului și 55 litri ai congelatorului.
Autonomia de funcționare e una normală, adică de 20 ore. Prin autonomie mă refer la momentul când se întrerupe curentul.
Din păcate pe partea de congelator nu are No Frost, dar nu e o problemă prea mare.
E foarte bine că veniți cu protecție antibacteriană întrucât în acest fel alimentele vor rezista mai mult. Garnitura ușii conține aditivi care previn formarea bacteriilor. În ziua de azi mai toate aparatele frigo au așa ceva integrat.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, că are sistem antibacterian și multe accesorii (suport pentru sticle, pentru ouă și o tavă pentru gheață).
Contra ar fi lipsa dispecerului și că nu are Multiflow. Lipsa acestora face ca prețul să fie unul foarte mic.

Deci, dacă te interesează un model care să arate bine și să nu coste prea mult atunci îți recomand acest model.
Dacă aveți reticențe întrucât nu cunoașteți brandul atunci vă spun că Beko e un producător premium care vine aparate în întreaga Europă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu