≡ Meniu

Beko CN158230X, combină NeoFrost de 497 litri

Beko CN158230X este un aparat frigorific premium care are o capacitate de încărcare foarte mare de 497 litri (capacitate netă) și No Frost. Chiar dacă e un aparat mare nu trebuie să vă faceți griji legat de consumul de curent deoarece are clasa A++ de eficiență energetică, mai exact un consum de 318 kWh pe an.
Se adresează celora interesați de un aparat care să poată ține la păstrat multe alimente și care să nu ocupe prea mult spațiu (înălțimea e de 185 centimetri).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine ci și unul dotat cu multă tehnologie. Spre exemplu aș menționa ecranul LED de pe ușa frigiderului. Aspectul e unul ok deoarece este un aparat argintiu, lucru care denotă faptul că e un aparat premium.

Beko CN158230X, combină NeoFrost de 497 litri

Frigorificele moderne vin cu diferite chestii care previn apariția mirosurilor neplăcute, iar acest model are garnitură antibacteriană și filtru de carbon care elimină mirosurile neplăcute. Mai are și funcția de ionizare care presupune că aparatul neutralizează bacteriile care în mod normal ar produce mirosurile neplăcute. În acest fel aerul din aparat e păstrat curat, iar alimentele sunt menținute proaspete mai mult timp.
Aparatul crește durata de conservare al fructelor și legumelor prin intermediul funcției Active Fresh Blue Light.
În cazul în care se întrerupe curentul acest aparat are o autonomie de 25 de ore așa încât niciun aliment să nu se strice.

Pe ecranul disponibil la exterior se pot seta diferite temperaturi, mai exact cele interioare.
E un aparat Full No Frost cu dezghețare și decongelare automată așa încât să nu aveți treabă cu întreținerea sa.
Frigiderul e unul mare cu 4 rafturi și compartiment pentru legume/fructe. Congelatorul are două compartimente și o capacitate de congelare de 6 kilograme la 24 de ore.

Pentru achiziția acestui model ar fi prețul bun, că vine cu No Frost, capacitatea mare, că arată bine și eficiența energetică.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv.

Deci, dacă vrei un aparat care să poată ține la păstrat multe alimente atunci acest model ar fi recomandarea mea. De asemenea acest model e o alternativă mai ieftină la un side by side. Spun asta deoarece are un volum similar.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu