≡ Meniu

Beko CSG52110DW, aragaz alb compact cu sertar inferior

Aragazul Beko CSG52110DW e o alegere bună pentru cei care vor un model accesibil și acesta nu oferă prea multe caracteristici speciale. Acesta face parte din segmentul mijlociu, iar cele din segmentul superior. Dacă acest aparat vi se pare prea clasic atunci optați pentru un cuptor incorporabil la pachet promo (adică să aibă plită inclusă). Finisajele sunt destul de simple și poate că pe alb acest model nu e cel mai elegant (pe inox poate arată mai bine în bucătăria voastră). Toți producătorii oferă soluții pe diverse culori și pentru buzunarul oricui.

Alternativele disponibile sunt următoarele: cele mult mai ieftine, cel cu alimentare mixtă sau cel de la alte branduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko CSG52110DW, aragaz alb compact cu sertar inferior

Alimentare aragazului e pe gaz dar există și modele mixte sau chiar complet electrice. Mulți optează pentru gaz deoarece e mai ieftin acel aparat și costul lunar e mai redus. Plita e destul de compactă deoarece aragazul are o lățime de 50 cm. Are siguranță care întrerupe alimentarea în caz că se stinge flacăra, dar e evident rolul său.

Cuptorul e dotat cu grill, rotisor, alimentare gaz, timer, iluminare cuptor, încălzire inferioară și superioară. Nu are prea multe comparativ cu modelele scumpe sau premium. Ca și accesorii are: tava clasică, grătarul și sertarul inferior. Ele pot fi achiziționate și ulterior sau chair altele dacă nu vă convin cele incluse. Dimensiunile sale sunt următoarele: înălțime de 85 cm, lățime de 50 cm și adâncime de 60 cm. Există modele mai late pentru cei care vor un cuptor mai mare dar acelea costă mai mult.

Plusuri: are sertarul inferior, aprindere electrică la cuptor și arzătoare, arată foarte bine și e accesibil pe ce oferă.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko CSG52110DW e un aparat electrocasnic de dimensiuni medii și care poate înlocui vechiul model. Dacă e să luați în calcul incorporabile , atunci veți observa că ele sunt ceva mai scumpe, dar prețurile mi se par justificate. Chiar dacă specificațiile nu sunt cu mult peste cele ale unui aragaz, veți observa multe funcții și moduri de gătire.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Harmanescu Mitica

    am achizitionat un aragaz Beko model CSG52110DW, si din pacate am perdut cartea tehnica si nu prea ma descurc cu folosirea cuptorului si a rotisorului.
    as fi recunoscator daca ati putea sa-mi trimiteti pe mail o carte tehnhnica cu modalitătile de folosire.
    va multumesc!

Lasă un comentariu