Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko CSG62110DW, aragaz cu rotisor

Aragazul Beko CSG62110DW e dotat cu grill pe gaz, siguranță la plită și cuptor, aprindere electrică, sticlă Easy Clean și dispozitiv pentru reglarea presiunii. Toate acestea fac ca acest model să devină unul ceva mai special decât restul aragazurilor. Din poza de jos se poate vedea designul acestui model și chiar dacă nu e pus capacul plitei, e vorba de unul sticlă, astfel dacă frigeți ceva pe plită, nu veți păta perete. La plitele electrice nu e prezent nici un capac deoarece suprafața plitei e netedă, deci trebuie să puneți faianță sau gresie pe perete.

Alternativele sunt mai multe și pot să fie și de la alți producători dacă nu vă doriți acele dotări sau poate chiar unul mixt. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko CSG62110DW, aragaz cu rotisor

Plita are arzătoarele clasice care au o putere de la 1 kW până la 2.9 kW. Cu alte cuvinte, arzătorul cel mai mare are și cea mai mare putere. Acea putere e dată și tipul de alimentare – gaz/electric. Cea mai bună plită de pe piață e cea cu inducție dar e și cea mai costisitoare deoarece nu necesită o alimentare pe gaz iar randamentul e foarte ridicat. Cuptorul are grill, rotisor, alimentare pe gaz, aprindere electrică, timer (electric/automat/oprire), iluminare interioară și siguranță.

E ceva mai mare decât multe alte aragazuri, adică are o lățime de 60 cm în loc de 50 cm, iar asta presupune că veți avea o plită mai mare și un cuptor mai voluminos. Ca și caracteristici speciale are: capac din sticlă, tavă, grătar cuptor, sertar inferior pentru vase. Dacă vi-l luați pentru o bucătărie nouă, atunci vă recomand o hotă telescopică tot pe alb pentru a se asorta cu acest aragaz.

Plusuri: toate acele dotări speciale menționate mai sus, designul elegant, capac din sticlă, sertar inferior și preț atractiv.
Minusuri: nu sunt.

Beko CSG62110DW poate înlocui orice model mai vechi deoarece arată mult mai bine, are acele dotări speciale și specificații interesante. Aprinderea electrică a unui astfel de aparat e clasică și nu integrată cum e la cele incorporabile, adică acelea pot fi aprinde cu o sigură mână.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu