≡ Meniu

Beko DBKEN365X+, combină spațioasă cu inox antiamprentă

Beko DBKEN365X+ e o alegere bună dar și accesibilă deoarece nu sunt multe modele de 318 litri cu No Frost în acest buget. E un sistem de răcire avansat care e prezent pe multe combine performante. Există tehnologii similare care au alte denumiri și scopul e relativ același – reduc consumul energetic. Un frigider are un congelator în partea de sus și e mai mic, iar performanțele sunt inferioare (capacitate de congelare inferioare). Un frigider are alte dimensiuni (e mai lat și mai scund).

Alternativele sunt variantele cu volum similar (fără No Frost) sau chiar mai mic, în cazul că vreți să fie mai ieftină. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko DBKEN365X+, combină spațioasă cu inox antiamprentă

E foarte important ca sistemul de răcire să fie prezent atât la frigider cât și la congelator. E bine chiar dacă No Frost e prezent doar la congelator. Capacitatea sa e de 316 litri, din care congelatorul are doar 99 litri iar frigiderul are restul de 219 litri. E dotat cu afișaj LCD, clasa energetică A+, iluminare interioară, mânere integrate etc. Consumul anual e de circa 336 kWh și mi se pare destul de redus ținând cont de capacitatea sa netă (deci trebuie să-l raportăm la volumul oferit).

La interior observăm rafturi din sticlă, compartiment pentru legume/fructe dar și altele. Cât despre capacitatea de congelare, ei bine, e de circa 5 kg la 24 de ore (e cam cât media și cred că e suficient). Designul e elegant și prezintă următoarele caracteristici: uși cu deschidere standard spre dreapta, inox antiamprentă, mânere integrate și iluminare interioară cu LED.

Pe partea de siguranță și funcții are: reglare electronică a temperaturii, funcție ionizare, taste touch, funcție super-congelare, funcție super-răcire și ventilator. Caracteristicile speciale sunt: funcție eco fuzzy, filtru antibacterian, compartiment 0 grade, system de răcire Active Dual Cooling și altele. Accesoriile incluse sunt: tava pentru gheață, suporturi pentru sticle și ouă.

Plusuri: fiabilitatea, spațiul intern oferit, inox antiamprentă, protecție antibacteriană, accesoriile incluse etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko DBKEN365X+ e o alegere destul de performantă și prezintă destul de multe dotări interesante. Poate că nu e chiar cel mai voluminos model, însă apreciez că are inox antiamprentă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu