≡ Meniu

Beko DBKEN386XWD+, combină No Frost

O combină frigorifică precum Beko DBKEN386XWD+ poate fi următoarea voastră alegere iar dacă vă depășește buget, aveți de ales între două variante: una cu volum similar cu mai puține tehnologii și una cu volum mai mic (tehnologii similare). Poate fi inclusă în categoria premium datorită acelor dotări, tehnologii și specificații. Arată foarte bine și pe an ce trece, combinele sunt tot mai elegante și sunt tot mai dotate. Ideea e că tehnologiile se tot ieftinesc deoarece apar altele și întotdeauna un model mai performant aduce cam ce e mai bun de pe piață.

Dacă nu v-o place, atunci puteți alege un alt brand sau un model dintr-o serie diferită. Un frigider e diferit în special la partea de congelare și dimensiuni. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko DBKEN386XWD+, combină No Frost

Combina frigorifică de 321 litri e mare și e evident din volumul net. Cei care au o combină mai ieftină cu siguranță nu au o tehnologie de răcire ca No Frost. Există tehnologii de răcire similare care au un rol asemănător, și e foarte important ca ea să fie prezentă la ambele compartimente. Veți observa că acel consum de energie e mai mic decât în cazul combinelor fără No Frost, mai precis, reduce gheața din congelator și umiditatea. Rafturile sunt bine distribuite și sunt destul de rigide, astfel că puteți pune și vase mari.

Pe ușa frigiderului e prezent un panou de control cu butoane touch, un dozator și mânerul e incorporat. Pe partea de siguranță și funcții are: super congelare, super răcire, sistem antibacterian, avertizare ușă deschisă, funcție ionizare, butoane senzitive, funcție eco fuzzy, blue light, sistem Active Dual Cooling etc. Accesoriile incluse sunt următoarele: tava pentru gheață, suport pentru ouă și suport pentru sticle.

Plusuri: tehnologie cu lumină albastră, filtru antibacterian, No Frost, dozator, consum redus și designul (inox antiamprentă).
Minusuri: nu e chiar accesibil pentru oricine.

Beko DBKEN386XWD+ e o alegere bună care merită încercată în special dacă aveți un parat frigorifici destul de vechi și depășit la mai toate capitolele. Modelele noi au un consum redus de energie și oferă multe avantaje și la alte capitole.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Marius Butuza

    Am comandat combina friogorifica Beko DBKEN386XWD+ la magazinul Metro Cluj – Napoca in perioada cand era la oferta, si mi-au spus ca au fost retrase de la vanzare e adevarat?

Lasă un comentariu