≡ Meniu

Beko DBKEN400X+, combină cu design modern

Beko DBKEN400X+ e una dintre cele mai mari combine frigorifice de la acest brand și are control ceva mai avansat. Are un afișaj LCD mai mare și pe care se poate observa opțiunile alese. Parcă arată mai bine cu un control electronic, finisaj inox și mânerele integrate îi dau un plus de eleganță. O combină foarte ieftină nu are tehnologie No Frost sau una similară ca și eficiență. Aparatele ieftine nu oferă tehnologii sau caracteristici speciale prea multe.

Îl recomand deoarece e și la promoție, se adresează în special celor care vor să economisească niște bani. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko DBKEN400X+, combină cu design modern

Tehnologia No Frost e prezent atât la congelator cât și la frigider. E utilă cât timp e mare – 356 litri, și mă refer la volumul net (cel real). Pe an, combina poate consuma cam 351 kWh, depinde cât o țineți în priză.

Congelatorul are o capacitate de 5 kg la 24 ore. Interiorul e bine iluminat deoarece are rafturi din sticlă și iluminarea e cu LED. Dimensiunile sale sunt cele standard deci poate înlocui o combină mai veche. Nu recomand combinele vechi deoarece au un consum de energie mai mare.

La capitolele funcții și siguranță are: super-congelare, super-răcire, sistem antibacterian, reglare electronică a temperaturii (pe ușa frigiderului) și ionizare. Panoul de control are butoane touch deci pot fi accesate ușor și cu siguranță cei mici nu vor ajunge așa de ușor de „cei mici”. Alte funcții și tehnologii sunt următoarele: funcție Eco Fuzzy, filtru antibacterian, compartiment 0 grade, sistem Active Dual Cooling etc. Ca și accesorii, combina prezintă următoarele: tavă pentru gheață, suport pentru ouă și suport pentru sticle.

Plusuri: arată foarte bine atât la interior cât și la exterior, caracteristici speciale superioare, control electronic, No Frost, volum mare pentru cât costă.
Minusuri: nu prea sunt.

Nu oricine își poate permite o combină ca Beko DBKEN400X+, dar nu cred că veți găsi alta mai interesantă în același preț. Un frigider e ceva mai diferit și mă refer la faptul că are un congelator mai mic care e situat în partea de sus, iar lățimea aparatului e mai mare (comparativ cu o combină).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu