≡ Meniu

Beko DDEN507SWD+, frigider cu Full No Frost

Celora care sunt interesați de un frigider similar unei combine frigo recomand acest model Beko DDEN507SWD+ deoarece e unul cu două uși și cu o capacitate de 435 litri. E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat cu facilitatea No Frost care înseamnă că aparatul nu face gheață și de aceea nu trebuie dezghețat.
Se adresează celora care vor un aparat Full No Frost, adică care nu vor să piardă timp cu curățarea frigiderului de gheață.

Dacă vreți să vedeți mai bine cum arată atunci acest lucru poate fi văzut din imaginea de alături. Poți observa că are și dispenser de apă localizat pe ușa frigiderului propriu-zis. Poți observa că e un aparat de culoare silver, adică argintiu… acest lucru însemnând că o să se potrivească în orice fel de bucătărie.

Beko DDEN507SWD+, frigider cu Full No Frost

Specificațiile care te interesează la acest model sunt cele două uși cu care e dotat, volumul de 435 litri (e vorba de unul net) și multele sale funcții.
În partea superioară e poziționat congelatorul care are o capacitate de congelare de 6 kilograme, iar în partea inferioară avem frigiderul cu 3 rafturi făcute din sticlă.
Congelatorul e unul mic deoarece are un volum de 85 litri, iar frigiderul e unul e unul de 350 litri.
Ca funcții mai interesante aș aminti funcția Eco, cea de super congelare și Eco Fuzzy.

Plusurile la acest model ar fi aspectul plăcut, costul de achiziție deloc mare și că nu trebuie intervenit în dezghețare și decongelare.
Nu era rău dacă avea un congelator ceva mai mare, dar atunci ar fi fost combină. Mărimea părții de congelare depinde de necesitățile fiecăruia.

În rest, acest model e unul foarte bun dotat cu multe lucruri utile ori mai puțin utile, lucruri care-ți vor face viața mai bună.
Dacă aveți întrebări legate de MultiFlow atunci trebuie știut că acest model nu are așa ceva, dar nu e un lucru care să deranjeze întrucât nu e o nevoie chiar așa de mare a acestei funcții.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu