≡ Meniu

Beko DDEN507XD+, frigider cu No Frost și control electronic

Beko DDEN507XD+ nu e un frigider obișnuit și chiar dacă pare a fi mai mic decât o combină frigorifică (mă refer la înălțime), e destul de voluminos. Capacitatea netă a acestui frigider e de 440 litri deci nu cred că sunt multe combine ca și aceasta. Dacă nu ați știut, există o deosebire destul de mare între un frigider și o combină dacă vine vorba de congelator. El este poziționat în partea de sus la frigidere și e mai mic. Cu alte cuvinte, la combine frigiderului propriu-zis i se atribuie un volum mai mic. Deci alegerea corectă ține și de cum vreți să folosiți acest model.

Alternative sunt combinele frigorifice mai mici și nu cred că veți avea vreodată nevoie de mai mult volum pentru depozitarea alimentelor (depinde ce vreți să faceți cu ele, să le țineți la rece sau să le congelați). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko DDEN507XD+, frigider cu No Frost și control electronic

Cam toate frigiderele au 2 uși, doar cele foarte mici au doar una și congelatorul e nesemnificativ. Sistem de răcire No Frost e prezent la ambele compartimente și reduce consumul de energie (controlează mai bine umiditatea). Deci e ceva mai bun decât un sistem de răcire clasic și nici gheața nu se mai formează ca și la aparatele vechi. Volumul net total e de 440 litri care e împărțit astfel: 85 litri la congelator și 355 litri la frigider.

Capacitate de congelare nu e foarte mare pentru un volum de 85 litri dar e cât media. Dacă nu obișnuiți să introduceți multe alimente într- perioadă scurtă de timp, atunci 6kg/24 ore pare să fie acceptabil. Designul e elegant și inoxul antiamprentă îi dă un plus de eleganță. Dimensiunile sale sunt acceptabile însă e ceva mai lat decât o combină. Personal, mânerele orizontale și integrate sunt parcă mai plăcută, deoarece eleganța stă în simplitate.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, consumul redus, tehnologia avansată de răcire, designul elegant și fiabilitatea.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko DDEN507XD+ e un aparat frigorific modern care poate fi pus în orice bucătărie. Dacă sunteți interesați de caracteristicile speciale atunci trebuie să știți că ele sunt următoarele: protecție antibacteriană, avertizare ușă deschisă, reglarea electronică a temperaturii, funcție ionizare, funcție eco fuzzy, compartiment 0 grade dar și altele. Sunt incluse accesorii pentru sticle, ouă dar și tava pentru gheață. Nivelul de zgomot e redus și e situat undeva la 44 dB. Pentru un așa aparat frigorific mi se pare destul de redus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu