≡ Meniu

Beko DDEN517MWD+, frigider cu No Frost

Un frigider ca Beko DDEN517MWD+ se adresează celor care vor eleganță în bucătărie dar și un aparat performant. Bineînțeles, nu e un model ieftin, deci nu se adresează oricui și pot spune că prețul e justificat în mare parte. Impresionează prin eleganță și dacă nu vreți un congelator așa de mare, e timpul să vă luați un frigider ca și acesta. Spre deosebire de o combină, la frigidere acele congelatoare se află în partea de sus și nu au o capacitate așa de mare de congelare. Deasemenea, congelatoarele nu sunt împărțite pe compartimente sau sertare, ci există doar rafturi. Acest aspect nu poate afecta cu nimic alimentele, deoarece sunt congelate iar mirosurile nu au cum să se amestece.

Costă cât o combină mai mare, dar diferența de preț dintre acesta și o combină nu e așa de mare (e logic pentru că fiecare oferă ceva diferit). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko DDEN517MWD+, frigider cu No Frost

Frigiderul are o capacitate netă de 440 litri (350 + 90 litri), iar aceasta e și cea care ne interesează. Observăm că are un congelator spațios iar în 24 de ore poate congela maxim 6 kg. E satisfăcător din punctul meu de vedere iar pentru cei care nu au suficient spațiu, pot alege un congelator extern suplimentar. Tehnologia No Frost e e prezentă atât la frigider cât și la congelator. Ea reduce consumul și face ca dezghețarea sa fie automată și nu manuală.

Consumul anual e undeva la 350 kWh care e ok pentru un așa aparat. Pe ușa congelatorului avem un control electronic interesant, iar pe pe ușa frigiderului avem un dispecer de apă. Nu tiu cât de util e acel dozator, dar și așa puteți pune sticle cu apă în frigider pe suporturi.  E dotat cu funcție eco, funcție super-congelare, funcție super-răcire, protecție antibacteriană, ventilator etc.

Plusuri: sistem de răcire avansat, suporturi interesante, control electronic, dozator apă și designul.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Beko DDEN517MWD+ poate fi o alternativă bună la o combină frigorifică dar și la un frigider clasic. Cam toate au 2 uși, congelator în partea superioară și rafturi din sticlă, însă există și caracteristici speciale care vă ușurează viața de zi cu zi ori redus consumul de energie (deci puteți economisi bani în timp). Cu acesta, nu cred că veți mai avea nevoie de un alt aparat frigorific, poate doar unul cu capacitate de congelare suplimentară (congelator sau ladă frigorifică).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu