≡ Meniu

Beko DDN507X+, frigider foarte mare cu No Frost

Frigiderul Beko DDN507X+ e unul ceva mai spațios decât majoritatea frigiderelor. Din poza de jos se poate observa că pot fi puse destul de multe alimente în el iar compartimentul pentru fructe/legume e generos. Dacă nu vă place cum arată, o combină frigorifică e elegantă dar depinde și de alegere. Acesta e un brand destul de cunoscut dar există și alte branduri cunoscute.

Alternative pot fi combinele frigorifice cu volum similar și care sunt ceva mai înalte. Mai sunt și frigiderele mai compacte care au și un volum mai redus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko DDN507X+, frigider foarte mare cu No Frost

Frigiderele cu 2 uși au un congelator mai bun deoarece e mai spațios și poate congela mai mult. Sistemul de răcire e unul cu No Frost iar consumul de energie e ceva mai mai redus. Volumul net al acestui aparat e undeva la 441 litri iar cu o clasă energetică A+, consumul de energie putea să fie unul redus. Pe an acest aparat consumă cam 369 kWh și e un consum acceptabil. Frigiderul are multe rafturi, suporturi, iluminare și un nivel de zgomot redus. Capacitatea de congelare e de 6 kg la 24 de ore și cam atât e media.

Designul acestui model e unul pe inox antiamprentă, uși cu deschidere spre dreapta, mânere orizontale și iluminare interioară. Dimensiunile sale sunt destul de mari și mă refer la adâncime și lățime – 70 cm. Pe partea de funcții are: super-congelare, super răcire, sistem antibacterian, ventilator, sistem de răcire Active Dual și compartiment 0°C. Accesoriile sale sunt următoarele: suportul pentru ouă și tava pentru gheață. Nivelul de zgomot e undeva la 44 dB și cred că putea fi și mai redus.

Plusuri: volum mare pentru un frigider, consum redus de energie, design plăcut, funcții destule etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko DDN507X+ e o recomandare pentru cei care vor să consume alimente cât mai proaspete și nu vor un congelator mare. Ținând cont de volumul său, pot spune că se adresează celor care au o familie mai generoasă. Aparatele frigorifice sunt destul de mari, motiv pentru care e nevoie de spațiu pentru a le pune.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu