≡ Meniu

Beko DE8434RX0M, uscător de rufe de 8kg pe gri

Uscătorul de rufe Beko DE8434RX0M e unul deosebit datorită caracteristicilor tehnice, dar și designului premium. Nu veți vedea prea multe uscătoare pe gri și cu ușă argintie. E o culoare destul de rară și acest model se poate potrivi cu restul aparatelor din bucătărie, dacă doriți să-l puneți sub blat. Chiar și mașina de spălat poate fi pusă în bucătărie dacă nu aveți mult spațiu în casă. Prefer un model ca și acesta și nu unul cu uscător incorporat deoarece performanțele sunt mai mari și rezultatele sunt lăudabile.

Chiar dacă nu oricine și-l permite, va fi un mare ajutor deoarece mulți dintre voi nu aveți unde să uscați rufele și nici timp. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko DE8434RX0M, uscător de rufe de 8kg pe gri

Încărcarea acestui aparat se face ca la mașinile de spălat, doar că are o ușă mai mare decât modelele standard și e transparentă. Fiind un model cu încărcare de 8 kg, are nevoie de mai multe programe de uscare. Clasa de eficiență energetică e A++, dar la uscare e doar A. Chiar și așa, nu orice uscător are o clasă de uscare atât de bună, majoritatea au doar clasa B. Diferența nu e foarte mare, doar că în câțiva ani se adună niște bani la factura de energie.

Are la fel de multe programe ca o mașină de spălat rufe, deci se poate alege în funcție de țesătură și gradul de murdărie de pe rufe. Acest tip de electrocasnic nu poate fi prea accesibil pentru că are performanțe ridicate și un ecran LCD. Ca și funcții, are următoarele: blocare butoane, avertizare sonoră finalizare program, ecran cu timp rămas, status program și programare întârziată. Puteți amâna pornirea programului dacă veți pleca undeva sau pur și simplu nu aveți timp pentru el.

Plusuri: arată destul de bine, design modern, consum mic de energie, fiabilitate ridicată etc.
Minusuri: nu sunt.

Beko DE8434RX0M are o clasă de eficiență energetică foarte bună, aproape ca și la mașinile de spălat. Spre deosebire de un uscător clasic, acesta consumă mult mai puțin și se poate vedea pe factura lunară de la energie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu