Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko DEN28320GB, mașină 13 seturi pe negru

Beko DEN28320GB e o mașină de spălat vase premium cu eficiență ridicată și cu multiple programe. Datorită culorii deosebite pot spune că se adresează persoanelor sofisticare interesate în a-și amenaja o bucătărie modernă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat modern cu ușă din sticlă (acest lucru îi oferă un aspect deosebit). Altceva negru e DFN28330B, iar garanția e una de 5 ani, fiind vorba despre o promoție cu perioadă limitată.

Beko DEN28320GB, mașină 13 seturi pe negru

Eficiența energetică a modelului acesta e una bună, fiind vorba de clasa A++. Acesta e unul dintre cele mai ridicate standarde cu un consum energetic anual de 262 kWh.
Nici consumul de apă nu e mare deoarece anual consumă 2800 litri, iar per ciclu consumă 10 litri.
Dimensiunile sunt unele ok, fiind vorba despre dimensiuni 85x60x60 ÎxLxA cm.
Vine cu ceva similar Fuzzy Logic, adică are un senzor de detectare a gradului de murdărie, și în acest fel aparatul programează automat cantitatea de apă necesară.
Printre programe se numără cel mini de 30 minute care se adresează veselei care e puțin murdare. Procesul se realizează la 35 grade și în acest fel se economisesc resurse (apă și curent).
Eu zic că 8 programe sunt mai mult decât suficiente pentru a spăla eficient orice tip de pahare și veselă.
Eficiența la uscare e una ok, fiind vorba de clasa A.
Aspectul e de nota 10, având un panou de comandă care mai că nu se vede și care permite control electronic. Afișajul e unul de tip LCD și permite vizionarea diferitelor etape.

Puncte forte ale DEN28320GB de la Beko ar fi eficiența energetică, că vine cu un număr sporit de programe, caracteristica similară Fuzzy Logic, AquaFlex (spală și uscă vase murdare mai rapid), existența mai multor nivele de temperatură.

În concluzie, dacă vrei ceva fiabil și care să nu coste mult atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Dacă nu știți mare lucru despre brand atunci trebuie știut că e unul turcesc premium comercializat în întreaga Europă. E deținut de aceeași care dețin și Arctic.
Dacă v-ați răzgândit și vreți ceva argintiu atunci vă recomand modelul Beko DFN28321X.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu