≡ Meniu

Beko DFN05211W, mașină ieftină cu 12 seturi

Beko DFN05211W e un model cu care puteți spăla multe vase murdare dar și tacâmurile folosite. Trebuie să știți că într-un set intră destul de multe tipuri de vase, tacâmuri și chiar pahare (depinde și cum le puneți). Nu vă oprește nimeni să introduceți accesoriile unor aparate, pentru a vă scuti de ceva lucru. Oricum, nu cred că veți reuși în fiecare zi să vă folosiți de toată capacitatea de încărcare. Pentru o familie, o mașină ca și acesta e satisfăcătoare deoarece se pot spăla vasele de la toate masele la sfârșitul zilei.

Câteva modele care vă pot fi mai de folos sunt cele cu tehnologii mai multe ori cu un panou de control digital (sunt mai ușor de folosit). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko DFN05211W, mașină ieftină cu 12 seturi

E un aparat cu capacitate destul de mare în acest buget și care suportă multe seturi – 12. Eficiența energetică e A+ care e foarte bună pentru acest tip de aparat. Nu are multe programe de spălare dar sunt suficiente și nu le voi mai enumera deoarece mi se par destul de clasice. Restul claselor de eficiență sunt destul de bune – A la uscare și A la spălare. Acestea sunt în conformitate cu caracteristicile tehnice ale aparatului.

Temperatura poate fi setată după necesități și sunt disponibile 5 trepte. Tehnologiile incluse sunt destul de utile indiferent cât spălați și cât de des: sistem control exces apă și senzor pentru detectarea automată a gradului de murdărie. Deci are și câteva tehnologii automate care vă ușurează viața de zi cu zi. Accesoriile sale sunt cele care le știți de la alte modele: coș de tacâmuri și compartimentul pentru sare.

Plusuri: preț mic, model recent lansat, consum redus de resurse, panou de control destul de simplu.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko DFN05211W poate fi pus sub blat ori lângă mobilier, dar sub blat va ocupa mai puțin spațiu. Când alegeți următorul aparat trebuie să țineți cont și de restul aparatelor, adică să fie de aceeași culoare. Dacă aparatele sunt pe inox, mașina de spălat vase ar trebuie să fie tot pe aceeași culoare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu