≡ Meniu

Beko DFN1535, mașină de spălat cu 12 seturi

Mașina de spălat vase Beko DFN1535 are o capacitate de 12 seturi, destule programe, clasa A+, finisaj pe alb și un preț foarte bun. Poate că un model parțial ori complet incorporabil pare prea scump, de aceea, cele clasice cum e cel de jos poate fi o alegere. E oferit de un brand destul de cunoscut și care are o experiență îndelungată în acest domeniu. Majoritatea mașinilor de spălat costă peste 1000 lei și doar cele compacte au un preț mai redus. Există mașini și pe inox care sunt mai elegante iar cele complet incorporabile nu ies chiar așa în evidență (le puteți pune pe ușă o placă/ușă similară cu cea a mobilierului).

Dacă nu veți spăla mult mult atunci puteți alege oricare alt model, dar există mașini care spală și mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko DFN1535, mașină de spălat cu 12 seturi

Capacitatea sa de 12 seturi e una satisfăcătoare și dacă nu aveți mult de spălat, puteți introduse și accesoriile aparatelor. Clasa de eficiență energetică A+ e corespunzătoare pentru un consum de energie de 1.03 kW la un ciclu de spălare. Consumul de apă e în funcție de mărimea aparatului sau de capacitate de spălare. Cel de energie ține cont și de funcțiile alese sau de program.

Oricum, e un aparat care-l puteți folosi o dată la 1-2 zile, depinde de cât de des îl veți folosi. Dacă gătiți mult, e nevoie de un ajutor pe măsură, iar lățimea e de 60 cm. Designul e plăcut și simplu în același timp, iar controlul e de tip mecanic (la majoritatea e așa). Dimensiunile sale sunt în funcție de performanță și aici mă refer strict la capacitate de spălare (cu cât spală mai mult cu atât e mai mare mașina).

Plusuri: e eficient, arată bine, e ieftin, fiabil, lățime de 60 cm, ușor de folosit și instalat.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko DFN1535 poate fi următorul vostru ajutor în bucătărie și care poate fi pus oriunde. Cele incorporabile pot fi introduse în orice mobilier, însă e bine să verificați dimensiunile nișei și cele ale mobilierului. Posibil ca mobilierul să nu vă permită instalarea sa însă e destul de mică.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu