≡ Meniu

Beko DFN16210W, mașină de spălat vase la preț bun

Beko DFN16210W e una dintre cele mai apreciate mașini de spălat vase de pe piață. Acest producător oferă doar soluții competitive și e destul de cunoscut în România. Acesta își face prezența pe întreaga piață a aparatele electrocasnice mari. Deci veți putea opta pentru o mașină de spălat nouă, plită, cuptor, hotă etc.

Unele aparate oferă mai multe, iar altele ceva mai puține dotări. Când faceți o alegere trebuie să vă gândiți bine deoarece alegeți un model pentru o perioadă îndelungată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko DFN16210W, mașină de spălat vase la preț bun

Specificațiile sale tehnice sunt corecte pentru acest buget și chiar impresionează. În anii precedenți, nu vedeam modele cu așa o capacitate. Ca și al alte modele noi, și acesta are clase A la uscare și spălare. E evident că acest aparat se ocupă și de uscarea lor pentru ca voi să le puneți doar la locul lor. Totul e simplu și, cu siguranță, veți câștiga mai mult timp pentru voi. Beneficiază de senzor pentru a detecta gradul de murdăria al vaselor, sistem control, indicator clătire suplimentară exces apă și amânare pornire.

Pe lângă accesoriile deja cunoscute, de la alte modele, acest model oferă și 4 rafturi sertar superior. Dimensiunile sale sunt cele clasice și doar modelele de 7-9 seturi sunt variantele compacte, adică cu lățime de 40 cm. Alegerea corectă se face în funcție de necesități dar și spațiu disponibil. Pentru o persoană care inițial nu și-a dorit o astfel de mașină, ulterior va fi mai dificil de instalat datorită mobilierului actual sau pentru că bucătărie nu permite. Chiar dacă nu e incorporabilă, ea poate fi pusă sub blat cu o modificare a mobilierului actaul.

Plusuri: consum mic de energie, spală mult, programe speciale, panou de control interesant, ușor de folosit.
Minusuri: nu prea am găsit la un așa preț.

De cele mai multe ori trebuie să apreciem aparatele ieftine deoarece alte branduri nu oferă astfel de soluții la un buget redus. De aceea Beko DFN16210W e un model de succes și care se adresează celor care nu sunt dispuși să dea prea mult pe o astfel de mașină.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu