≡ Meniu

Beko DFN28320W, mașină de spălat cu clasa A++ și 8 programe

Beko DFN28320W e o alegere destul de scumpă dar trebuie să știți că are un preț destul de corect. Acest brand oferă multe soluții și veți găsi alternative diferite chiar și pentru un alt tip de buget.

Ca și alternative se pot lua în considerare variantele cu capacitate de spălare mai mică și nu cred că ar avea sens să optați pentru ceva mai scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko DFN28320W, mașină de spălat cu clasa A++ și 8 programe

Capacitatea de spălare e de 13 seturi care e cea mai des întâlnită și pentru cei care vor un aparat mai mic, cu siguranță, capacitate de spălare e inferioară. Pentru cei care nu au mai avut un astfel de aparat și poate că nu știu, el se ocupă și de uscarea vaselor. Clasa de eficiență e una de A++ care e puțin mai bună decât cea a altor modele.

Un aparat cu încărcare mare e bină să aibă funcție de încărcare la jumătate, iar pe lângă acesta are și alte funcții itneresante: SteamGloss, Tray Wash, All in 1 etc. Consumul de energie anual e de 262 kW dar acesta nu e cel care vă interesează deoarece nu o veți folosi chiar zilnic. Într-un program Eco, deci cu consum mai mic de resurse, consumul se situează undeva la 0.92 kWh. Dimensiunile sale sunt cele clasice și se poate pune în locul vechiului model, dacă acesta îl va înlocui.

Există și modele care ocupă mai puțin spațiu dar și care sunt complet incorporabile (se poate pune o bucată similară cea cea a mobilierului pentru a nu ieși prea mult în evidență).

Plusuri: are un consum redus de energie, rafturi speciale, programe speciale, spală mult.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko DFN28320W poate fi cel mai bun ajutor în bucătărie ținând cont că aveți deja aparatele uzuale. Costă cam cât o mașină de spălat rufe clasică dar recent lansată. Nu recomand variantele care sunt mult mai vechi deoarece nu sunt eficiente din punct de vedere energetic. Nu poate fi la fel de ieftină ca una cu A+, dar pe parcurs veți recupera din „investiție” (o factură mai redusă la energie).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu