≡ Meniu

Beko DFN28321W, model 13 seturi clasa A++

Beko DFN28321W e o mașină de spălat vase care beneficiază de clasa A++ de eficiență energetică și poate spăla o capacitate mare de vase (13 seturi). Poate fi utilizată cu succes acasă, dar și întru-un restaurant mai mic. Dacă vreți să folosiți acest electrocasnic în scopuri comerciale atunci o să vedeți că pe parcursul utilizării o să economisiți bani și timp.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci spală eficient deoarece vine cu numeroase programe pentru diferite stadii de încărcare a vaselor.
Din poza alăturată poți vedea mai bine cum arată acest model. Mai exact că e un model alb cu o lățime de 59 centimetri. Aveți nevoie de acest parametru (la lățime mă refer) în cazul în care aveți o bucătărie mai înghesuită.

Beko DFN28321W, model 13 seturi clasa A++

Pe partea de specificații acest model e unul care se laudă cu multiple lucruri printre care aș aminti faptul că are o capacitate de 13 seturi, clasa A++ de eficiență energetică și un consum mic de apă.
Vine cu mai multe programe printre care aș aminti faptul că are programul rapid de 30 grade, cel pentru pahare și unul bio de 50 grade.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție mic, eficiența energetică și că vine de la un brand premium.
Contra ar fi că nu are ceva similar Fuzzy Logic. Oricum, economia făcută prin faptul că are A++ e foarte mare, iar la nevoie vă poate ajuta destul de mult și unul dintre programele care spală la o temperatură redusă.

Deci, dacă te interesează un electrocasnic care să spele eficient o cantitate mare de rufe și care să nu te coste mult atunci acest aparat ar fi recomandarea mea. Evident că există și alte modele similare, dar eu îl recomand pe acesta datorită brandului de la care vine. Mă gândesc că nu cunoașteți mare lucru legat de Beko și de aceea trebuie să menționez că e un brand care comercializează produse la nivel european. E deținut de aceeași care dețin și Arctic, cu diferența că cel din urmă e comercializat mai mult în Balcani.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu