≡ Meniu

Beko DFN3933OX, mașină de spălat vase pe inox cu 13 seturi

Mașina de spălat vase Beko DFN3933OX e una deosebită și se poate observa doar după design. Prețurile sunt justificate la astfel de producători deoarece sunt experimentați, știu ce vor utilizatorii și oferă variante pentru buzunarul tuturor. Acest aparat e un adevărat ajutor în bucătărie și nu numai. Puteți lua o mașină de spălat chiar și pentru mica voastră afacere și veți câștiga timp și bani. Poate fi pusă sub blat dacă mobilierul e suficient de înalt și cele incorporabile se instalează ceva mai diferit.

Dacă acest aparat vi se pare prea scump, puteți alege unul cu capacitate mai mică, pe alb, eficiență energetică A+/++ (inferioară) și cu mai puține tehnologii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko DFN3933OX, mașină de spălat vase pe inox cu 13 seturi

Are o capacitatea de încărcare de 13 seturi și pentru a putea spăla eficient, trebuie ales și un program corespunzător. În total, are 9 programe de spălare, adică ceva mai multe decât la mașinile clasice. Are clase de eficiență foarte bune: A+++ la consumul de energie, A la spălare și A la uscare. Deci pe lângă că le spală foarte bine acele rufe, acest aparat se ocupă și de uscarea lor.

Controlul e unul de tip electronic, e evident din faptul că are un ecran LCD mare (cu cât e mai mare cu atât e mai funcțional, deoarece oferă mai multe informații).  Panoul de control oferă: buton pentru selectarea temperaturii, amânare pornire, dar și alte opțiuni.

Ca și tehnologii, mașina prezintă următoarele: Fast +, SteamGloss, AquaIntense, IonGuard, indicator sare, senzor de încărcare etc. Accesoriile sale sunt următoarele: coș tacâmuri, compartiment sare, 4 rafturi sertar superior, suport special pentru pahare și accesoriu susținere tavă. Consumul de resurse (în special cel de energie) depinde și de programul ales, dar consumul de apă e relativ același.

Plusuri: arată bine, e eficientă, performantă, are o capacitate de spălare satisfăcătoare și multe programe.
Minusuri: nu e compactă.

Beko DFN3933OX poate concura cu orice mașină de spălat similară doar că nu toate sunt la fel. Unele mașini pot fi mai ieftine deoarece nu oferă chiar așa de multe tehnologii, programe ori opțiuni. Culoarea poate acesta prețul unui aparat dar nu așa de mult.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu