≡ Meniu

Beko DFS05011W, mașină de spălat cu capacitate de 10 seturi

Majoritatea mașinilor de spălat vase nu sunt chiar ieftine, de aceea există variante precum Beko DFS05011W. Designul nu e un punct forte al acestui aparat deoarece există mașini multe mai elegante (posibil pentru au o culoare mai atractivă – inox). Dacă aveți o bucătărie plină cu aparate elegante pe inox, și acesta ar trebuie să fie corespunzător. Chiar dacă nu se incorporează ca unele, poate fi pus sub blat iar înălțimea sa e de 85 cm. Deci depinde de mobilierul de bucătărie, dacă vă permite acest lucru dar mașina poate fi pusă și lângă.

Acest model poate concura cu multe variante deoarece e accesibil însă pentru un buget ceva mai mare puteți lua una cu capacitate de spălare mai mare, dar și dimensiunile sale au de suferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko DFS05011W, mașină de spălat cu capacitate de 10 seturi

Poate spăla cel mult 10 seturi de vase și într-un set intră destul de multe tipuri de vase, tacâmuri, pahare. Unele mașini au un interior ceva mai flexibil adică coșurile pot fi ajustate în funcție de ce vreți să spălați. Un model ca și acesta poate spăla și mai puțin dacă se dorește prin selectarea opțiunii corespunzătoare.

E dotată cu clasa energetică A+, clasa A la spălare și tot A la uscare. Deci acest aparat se ocupă și de uscarea conținutului, iar voi puteți introduce chiar și accesoriile unor aparate de bucătărie. Are multe programe și opțiuni, defapt, are tot ce aveți nevoie. Prezintă opțiuni pentru selectarea temperaturii, 3 nivele de pulverizare, uscare de tip Hot air drying, diverși senzori și alele.

Sunt oferite coșul pentru tacâmuri și compartimentul pentru sare. Pe an, această mașină consumă cam 237 kW dar nu cred că ar trebui să abordăm așa această chestiune deoarece nu toți vor folosi zilnic acest aparat, deci consumul/ciclu de spălare e cel care vă interesează – 0.83 kWh.

Plusuri: consum redus de resurse, ușor de folosit, e îngustă și spală mult.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko DFS05011W nu putea fi foarte accesibilă deoarece e un aparat bine dotat, cu design plăcut și e oferit de un brand cunoscut. Dacă sunteți fan, ar trebuie să verificați întreaga listă de mașini oferită de acest brand.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu