Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko DIN26220, mașină de spălat vase complet incorporabilă de 60 cm

Acest model Beko DIN26220 e unul complet incorporabil cu capacitate generoasă de spălare deci se poate pune o ușă de mobilier la acesta (e evident că nu are ușă cu mâner). Am pus poza de jos pentru a vedea cum e poziționat panoul de control și cam ce oferă. Selectarea opțiunilor și a programului dorit se face destul de simplu deoarece sunt poziționate pictograme lângă fiecare buton, dar pentru cei care nu sunt siguri sau nu cunosc, acel manual de instrucțiuni e foarte util.

Alternativele sunt modelele mai mici deoarece nu are sens să optați pentru una cu 14 seturi, că și așa spală destul de mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko DIN26220, mașină de spălat vase complet incorporabilă de 60 cm

Dacă gătiți aproape zilnic și nu vreți să mai pierdeți timp prin bucătărie, acest tip de aparat e foarte util și poate fi cadoul ideal pentru persoana iubită. Dacă nu aveți un mobilier corespunzător pentru incorporarea unui model ca acesta, se poate alege unul standard care poate fi pus alături ori sub blat. Nu vă oprește nimeni să faceți un corp la comandă pentru acesta și pentru un cuptor incorporabil care poate fi pus deasupra.

Clasa de eficiență energetică e A++ care e conformă cu consumul de energie (pe an e de 258W, iar la ciclu de spălare e de 0.9 kW). Are destul de multe programe de spălare și nu e nevoie de altele deoarece sunt diversificate. La uscare, acest model are clasă de eficiență A, adică are un consum ceva mai mare. Acel ecran digital afișează timpul rămas și acesta e rolul său mai la toate aparatele electrocasnice.

Plusuri: consum mic de energie, spală destul de mult, arată bine, programe de spălare diversificate, blocare butoane.
Minusuri: nu sunt.

Beko DIN26220 nu poate fi comparat cu orice model disponibil pe piață și raportul dotări/preț e foarte bun. Am pus prezentarea de mai jos pentru a vedea cam cum se instalează un astfel de aparat, dar e puțin mai diferit la cele incorporabile. Nu veți găsi prea multe imagini sau prezentări cu variante incorporabile, deoarece diferențele dintre ele sunt foarte puține.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu