≡ Meniu

Beko DIN6830FX30, mașină incorporabilă cu 13 seturi

Beko DIN6830FX30 e un aparat destul de mare și care are opțiune de încărcare la jumătate (consumă pe jumătate). Deci o puteți lua pentru bucătăria voastră iar când e nevoie să spele vase pentru mai multe persoane optați pentru un program corespunzător și 1 set din cele 13 conține multe tipuri de vase, pahare, tacâmuri. Se pot spăla și accesoriile aparatelor de bucătărie dar nu și tot aparatul. Dacă aveți doar aparate incorporabile în bucătărie, acesta nu ar trebui să lipsească din acea bucătărie. Nu există alte tipuri aparate care să înlocuiască pe acesta dar întotdeauna există variante mai accesibile (dar cu performanțe reduse).

Dacă vi se pare cam scump, atunci puteți alege un model clasic dar care nu are un consum foarte mic (are doar o clasă energetică A+). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko DIN6830FX30, mașină incorporabilă cu 13 seturi

Capacitatea de 13 seturi e una foarte bună pentru acest tip de aparat. Chiar și clasa de eficiență energetică e foarte bună. Dacă o veți folosi des atunci vă veți recupera banii. Deci chiar dacă e scumpă un consum redus de resurse poate fi de folos pe termen lung. Programele și opțiunile oferite de acest model sunt relativ aceleași ca și la restul mașinilor: mini 30, delicate 40, prespălare, bio/eco, intensiv și altele.

Panoul de control oferă 6 trepte pentru selectarea căldurii, amânare pornire (programare întârziată), indicator sare, 6 programe de spălare și altele. Tehnologiile prezente pe acest aparat sunt: motor Brushless, sistem control exces apă, senzor detectare automată grad murdărie, indicator clătire suplimentară. Consumul de energie anual e undeva 234 kW iar per ciclu de spălare e undeva la 0.82 kW. Vine cu următoarele accesorii: coș tacâmuri, compartiment sare și suport sticle.

Plusuri: consum de energie foarte mic, accesorii interesante, design elegant, ușor de folosit și încăpătoare.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko DIN6830FX30 e o alegere foarte bună dacă vreți un aparat care spală mult și nu ocupă spațiu. Chiar și un model simplu poate fi pus sub blat dar nu arată la fel de bine ca unul incorporabil. O mare parte din aceste modele vă permit să schimbați partea frontală a ușii pentru ca să asortați.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu