Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko DIS15011 G, model incorporabil cu 10 seturi și clasa A+

Beko DIS15011_G e o mașină de spălat vase incorporabilă capabilă de a spăla 10 seturi de vase cu un consum mic de curent, dovadă fiind clasa A+.
Un model precum acesta îl recomand celora interesați de un aparat care să spele rapid o cantitate mare de vase. Poate fi utilizat acasă ori în scopuri comerciale (exemplu la un local ori la o pensiune).

Modelul DIS15011 G de la Beko e unul de culoare albă și cu un panou de control modern tip electronic (de la el se pot seta cele 5 programe). Din imaginea de alături se poate vedea cum arată aparatul acesta. Se poate observa că e un model premium cu puține butoane și care e la fel de ușor de utilizat precum o mașină de spălat rufe.

Beko DIS15011 G, model incorporabil cu 10 seturi și clasa A+

Pe partea de caracteristici se evidențiază cu consumul mic de apă, curent și dimensiunile reduse (82x45x55 ÎxLxA cm). Per an are un consum electric de 237 kWh, iar per ciclu consum 13 litri de apă. Per an consumă undeva șa 3640 litri…
Pe panoul de comandă (are un ecran cu afișaj LED) sunt afișate informații legate de programe și indicator de sare.
În funcție de cât de încărcate sunt vasele se pot seta 5 nivele de temperatură.
Fiind un model complet incorporabil nu o să deranjeze vizual, iar nuanța albă o să facă aparatul să se integreze în bucătăria dvs.
La interior e dotat cu două coșuri așa încât să puteți pune câte vase doriți.

Plusuri la acest model ar fi panoul de comandă ascuns, că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, dimensiunile reduse, programul rapid și fiabilitatea ok.

Deci, dacă vrei un aparat de la un brand premium atunci modelul acest ar fi recomandarea mea. Beko e un producător turcesc care comercializează aparatura sa în întreaga Europă, iar produsele sale vin ca o alternativă premium la Arctic, Vision Chef sau ce se mai face în România.
În cazul în care dorești ceva cu o eficiență energetică sporită și care să poată spăla mai multe seturi de vase atunci recomand modelul DIN26220, diferențele putând fi văzute aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu