≡ Meniu

Beko DIS1522, mașină spălat 10 seturi

Beko DIS1522 e o mașină de spălat vase care este complet incorporabilă. Suportă până în 10 seturi și are clasa A de eficiență energetică. Nu doar pe partea de consum de curent are A, ci și la eficiența spălării ori uscării.
Datorită caracteristicilor sale acest model e unul bun pentru acasă, dar și pentru un restaurant. În ambele cazuri acest model vă va ajuta să economisiți timp.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat foarte bun prin prisma eficienței, dar și a numărului de programe.

Beko DIS1522, mașină spălat 10 seturi

Pe partea de de caracteristici se poate lăuda cu capabilitatea de a spăla undeva la 10 seturi de vase cu ajutorul a 5 programe. Evident că are și un program rapid pentru ca dvs să faceți economie atunci când nu aveți prea mult de spălat ori când vasele nu sunt așa de murdare.
Nu consumă prea multe resurse deoarece consumul de apă e de 13 litri, iar de curent e de 0,85 kWh.
Dacă vă preocupă montarea aparatului atunci trebuie știut că are o greutate mică de 34 kilograme și că e complet incorporabilă.
Aparatul face zgomot, dar nu e unul deranjant întrucât e de 45 decibeli (pe alte site-uri e specificat 49 db). Acesta e mult mai mic decât cel făcut de o mașină de spălat rufe.

Avantajele achiziționării unui aparat precum acesta sunt timpul economisit, că nu trebuie plătită o persoană care să spele vasele, faptul că vine de la un brand de încredere și fiabilitatea (acest lucru e datorat în parte brandului, dar și garanției de 2 ani care poate fi mărită la mai mult).
Dezavantaje majore nu sunt, dar nu ar fi stricat dacă ar fi putut spăl mai multe vase și dacă avea clasa A+++ pe partea de eficiență energetică.

Pot spune că mașina aceasta e una foarte bună, iar dacă aveți rețineri în a o cumpăra deoarece nu cunoașteți brandul atunci trebuie să vă spun că e un brand vândut la nivel european fiind unul premium. E deținut de aceeași turci care dețin și Arctic cu diferența că Beko e vândut la nivel de întreaga Europă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu