≡ Meniu

Beko DIS26010, mașină de spălat vase cu rezultate excelente

Mașinile de spălat vase complet incorporabile sunt cea mai modernă alegere, iar dacă aveți un cuptor și o plită, nu văd de nu ați alege un model ca și Beko DIS26010. Sunt destul de multe modele precum cel de jos dar funcțiile și accesoriile pot fi diferite. Majoritatea modelelor cu lățime de 45 cm au capacitate maximă de 10 seturi, iar cele mai des întâlnite sunt cele de 9 seturi. Poate că unul de 13 seturi ar fi mai pe placă vostru deoarece coșurile nu sunt chiar atât de înghesuite.

Oricum, eu vă recomand doar modele cu capacitate de încărcare la jumătate pentru zilele în care nu aveți mult de spălat sau poate nu vă place să mai așteptați până umpleți mașina. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko DIS26010, mașină de spălat vase cu rezultate excelente

Capacitatea sa e de 10 seturi adică e suficientă chiar și pentru o familie numeroasă, iar aceasta nu influențează prea mult consumul. Doar variantele cu 13-14 seturi consumă ceva mai mult, iar unele tehnologii pot să-l reducă doar că acele modele nu sunt accesibile ca și aceasta. Poate doar un model compact nu poate fi de ajuns deoarece are o capacitate înjumătățită. Clasa de eficiență energetică e A+ și e normal să fie așa deoarece e vorba de un consum anual de numai 237 kW.

Clasele de eficiență la spălare și uscare sunt ca la restul modelelor de pe piață – A. Sunt prezente ceva mai multe programe de spălare deoarece pe lângă cele standard, mai sunt și câteva programe speciale. Tehnologiile prezente pe aceasta sunt: senzor detectare automată a gradului de murdărie și AquaStop. Pachetul include accesoriile clasice, adică are coșul pentru tacâmuri și compartiment sare.

Plusuri: preț foarte bun pentru ce oferă, consum redus de energie, are un design modern, nu ocupă mult spațiu și e fiabilă.
Minusuri: nu sunt la un așa preț.

Beko DIS26010 e un aparat destul de reușit deoarece raportul dotări/preț e foarte bun și sunt destul de multe modele oferite de acest producător care pot să vă intereseze. Acesta se adresează mai mult celor care nu sunt dispuși să dea prea mult pe un astfel de aparat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu