Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko DIS26020, mașină de vase cu programe rapide

Modelul Beko DIS26020 e unul care impresionează în acest bufet și mulți posesori sunt mulțumiți de alegere. O mașină de spălat vase ca acesta trebuie instalată diferit deoarece e un incorporabil decât de compact și pentru care trebuie să aveți un spațiu alocat. Mobilierul din bucătărie trebuie să fie la comandă și mă gândesc că vă doriți un cuptor, plită și o hotă. Aceste alegeri pot fi de la branduri diferite și puteți opta pentru pachete promo dacă vreți să economisiți bani.

Noua generație de aparate arată mult mai bine decât precedentele, parcă fac arte dintr-un segment premium. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko DIS26020, mașină de vase cu programe rapide

Capacitatea acestui aparat e de 10 seturi și nici nu putea fi mai mare pentru o lățime de 45 cm. Spre deosebire de alte modele, acesta vine cu o clasă de eficiență energetică mai bună – A++. Deci veți economisi bani pe parcurs și se va vedea destul de bine pe factura de la energie (în special dacă spălați des/zilnic). La capitolele spălare și uscare, această mașină are clase de eficiență A.

panoul de control e ceva mai avansat decât la multe alte modele și se vede că sunt prezente multe funcții și programe. Puteți chiar amâna pornirea programului ca și la alte aparate și cred că e un plus pentru orice aparat de spălare. Dimensiunile sale sunt oarecum standard mai la toate aceste modele și doar lățime e cea care vă interesează. Oricum, peste ușa mașinii vine o placă de mobilier cu mâner și aparatul nu trebuie incorporat perfect (milimetric). Dacă nu aveți un corp special pentru acesta, puteți face unul ulterior și în care se poate pune și cuptorul.

Plusuri: coș special pentru tacâmuri, încărcare la jumătate, programe rapide, consum redus etc.
Minusuri: nu sunt.

Beko DIS26020 se adresează tuturor familiilor indiferent de mărime, dar există și variante cu lățime de 60 cm. Oricum, nu veți putea introduce orice vas în acest aparat iar acelea trebuie spălate și uscate prin metoda clasică. Merită să-l alegeți în special că e la promoție, iar prețul mi se pare corect pentru ce primiți.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Argesanu Dumitru

    Doresc sa cumpar masina de spalat vase BekoDIS26020. As dori sa-mi spuneti care sunt dimensiunile minime ale nisei (corpul de mobilier este existent )

Lasă un comentariu