≡ Meniu

Beko DN161220X, frigorific cu NeoFrost și inox antiamprentă

Beko DN161220X e o combină frigo care e dotată cu NeoFrost, adică o caracteristică incluzând No Frost și Dual Cooling. Aparatul e unul destul de mare și de aceea nu trebuie să fiți induși în eroare de pozele de pe net deoarece are o înălțime de 182 centimetri și o lungime de 84 (adâncimea e de 75).
Cred că acest aparat ar fi perfect pentru cineva care vrea să țină la păstrat cantități mari de alimente ori vrea să pună alimentele pe categorii așa încât mirosurile să nu se împrăștie aiurea.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat premium care arată bine la interior, dar și la exterior. Din poza alăturată puteți vedea aparatul, iar la final e un clip la modelul DN161220DX care e oarecum similar.

Beko DN161220X, frigorific cu NeoFrost și inox antiamprentă

Are Active Fresh Blue Light pentru a păstra alimentele proaspete mai mult timp. Această lumină albă are rolul de a menține efectul de fotosinteză, iar în acest fel crește durate de conservare.
Protecția antibacteriană e realizată în mai mult moduri, iar unul e prin garnitura care conține aditivi așa încât să nu se formeze bacterii. Un alt mod e prin filtrul de carbon care e un filtru anti-miros.
Fiind 2016 e neaparat nevoie ca toate aparatele să fie eficiente energetice, iar acesta se aliniază prin intermediul clasei A+ de eficiență energetică.
Având un volum extrem de mare de 565 litri e absolut necesară soluția Dual Cooling.

Există multe motive pentru care cineva ar achiziționa acest aparat, iar printre ele se numără materialele de calitate din care e făcut (inox), silențiozitatea (43 decibeli), numărul mare de rafturi și compartimente și consumul mic de curent. Nu trebuie uitat nici de spațiul de 565 litri care e unul net ș face aparatul acesta o bună alternativă la un side by side.

De final pot spune că dacă te interesează un frigider care să vine ca o alternativă la o combină atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Am pus și un clip la un frigider similar, dar care are câteva facilități în plus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu