≡ Meniu

Beko DN161230DX, frigider premium cu aparate pentru gheață și înghețată

Frigiderul Beko DN161230DX face parte din segmentul superior datorită dotărilor sale care sunt oarecum normale pentru un aparat așa de mare. E evident că e vorba de un frigider diferit în sensul bun al cuvântului pentru că arată mult mai bine și are control electronic avansat. Nu cred că putea avea ceva în plus față de ce are incorporat. Puteți pune cam orice în acest model deoarece are destul spațiu între rafturile sale și compartimentele sunt generoase.

Arată mult mai bine decât un frigider clasic și ieftin, iar dacă nu v-am convins, puteți viziona clipul de la final. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko DN161230DX, frigider premium cu aparate pentru gheață și înghețată

Chiar dacă nu e foarte înalt, e ceva mai lat decât restul, astfel că are un volum total de 417 litri, din care congelatorul e de 121 litri. Acest congelator mi se pare suficient de bun deoarece are No Frost și poate congela până la 10 kg de alimente în 24 de ore.

Pe partea de tehnologii are următoarele: ecran touch pe ușa congelatorului, funcție ionizare, sistem activ Dual Cooling, aparat de preparat înghețată, aparat automat de gheață, compartiment Everfresh și compartimentul 0°C. Unele dotări le puteți găsi la alte aparate similare, iar cele speciale chiar la side by side-uri pentru că sunt aparate din segmentul superior. Nu sunt multe accesorii incluse, dar nici nu are nevoie deoarece o parte din accesoriile unui frigider sunt universale, deci pot fi achiziționate ulterior dacă e nevoie de ele.

Pentru cei care nu au o bucătărie mare sau un spațiu pentru instalare, acesta are o lățime de 84 cm și o adâncime de 75 cm, deci ar trebui incorporat.

Plusuri: design modern, nu e foarte înalt, multe compartimente speciale, consum de energie mic pentru așa volum, dozator, control ușor asupra temperaturii și altele.
Minusuri: ocupă ceva spațiu (depinde de spațiul disponibil).

Nu sunt multe aparatele frigorifice care să ofere aparat pentru înghețată, dar mai sunt și alte tehnologii și dotări interesante care nu sunt prezente pe multe aparate. Beko DN161230DX e un model care dorește să concureze pe o piață destul de mare și cred că reușește să impresioneze.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu