≡ Meniu

Beko DPS7405GXB2, uscător cu AquaWave și design S-shape

Pentru cei interesați de un uscător de rufe cu condensare recomand modelul Beko DPS7405GXB2 întrucât e un model cu multe programe și cu un consum redus de curent. Precum majoritatea uscătoarelor moderne și acesta e unul cu condensare. Principalul avantaj e că apa nu trebuie evacuată întrucât e evaporată, condensată și apoi strânsă într-un recipient. Acest ciclu se reia la fiecare uscare.
Aparate precum acesta se adresează celora care nu au spațiu pentru uscat rufe ori care vor haine uscate mai repede.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care ne ajută să avem niște haine uscate ca la carte. În cazul în care dorești ceva cu o capacitate superioară găsești aici alternative.

Beko DPS7405GXB2, uscător cu AquaWave și design S-shape

Capacitatea de încărcare e una decentă de 7 kilograme, iar consumul de curent e clasa A++ așa încât să facem economie de resurse.
Modelul acesta e unul cu multe programe (mai exact 16), iar în acest fel avem programe pentru diferite feluri de țesături ori necesități. Are și program rapid de jumătate de oră adresat unei cantități reduse de rufe ori în cazul în care sunt stoarse foarte bine.
Vine cu caracteristica AquaWave care presupune că la interior aparatul are o formă specifică și mișcarea rufelor în timpul uscării e ca a valurilor. Producătorul zice că în acest fel țesăturile sunt protejate împotriva deteriorării și uscate eficient.
În cazul în care aveți puțin de uscat atunci se poate folosi programul 30 ori cel Express 45. Acestea te vor ajuta la economisire de resurse precum și un timp redus de spălare.

Motive pentru a achiziționa acest aparat ar fi costul nu prea mare, că vine de la un brand ok, ușurința în utilizare, nivelul de zgomot scăzut (fiind un brand înfrățit cu Arctic împrumută pereții în formă de S care reduc zgomotele).

Deci, dacă îți dorești un aparat care să arate bine și să își facă treaba într-un timp scurt atunci modelul DPS7405GXB2 ar fi foarte bun.
Ziceam că brandul e înfrățit și trebuie spus că e produs în aceeași țară precum Arctic, deci Turcia.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu