≡ Meniu

Beko DPY8405GXB2, uscător de rufe cu clasă A++

Uscătorul de rufe Beko DPY8405GXB2 e un aparat recent lansat și care poate concura cu oricare alt model concurent. Bineînțeles, acesta nu e cel mai performant dar poate fi de ajuns pentru voi. Nu-mi plac uscătoarele incorporate în mașinile de spălat deoarece nu pot usca mult (mai puțin decât poate spăla). Totuși există modele mult mai performante care pot usca aproximativ cât spală dar rezultate mai bune veți obține doar cu un aparat ca și cel de jos. Un uscător vă poate ajuta destul de mult deoarece nu mai trebuie să scoateți rufele la uscat și doar să le puneți înapoi în dulap.

Prețul sugerează că acest aparat nu e chiar pentru oricine și se poate achiziționa și în rate dacă chiar îl doriți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko DPY8405GXB2, uscător de rufe cu clasă A++

Încărcarea acestui aparat se face frontal și e recomandat să nu depășiți cantitatea de 8kg. Oricum, nu cred că aveți o mașină de spălat foarte scumpă, ci una cu capacitate de încărcare similară. Consumul de energie într-un program clasic e de 1.92 kWh, de aceea are și o clasă de eficiență energetică atât de bună – A+++. Chiar și acest aparat se va ocupa de stoarcerea rufelor iar capacitatea de centrifugare e de 1200 RPM.

Programele de uscare sunt numeroase precum la mașinile de spălat și sunt similare pentru a obține rezultatele dorite. Voi enumera câteva dintre ele: cămăși, express, bumbac, sport, mix, jeans etc. Pe partea de funcții are: reglare nivel uscare, Antișifonare, oprire și adăugare, programare întârziată etc.

Dimensiunile sale sunt conforme cu capacitatea de încărcare – 85 cm înălțime, 60 cm lățime și 61 cm adâncime. Designul nu e în totalitate pa alb, deoarece ușa e pe o altă culoare. Astfel, ușa iasă mai bine în evidență iar diametrul său e mai mare decât de obicei pentru a putea introduce rufe de dimensiuni mai generoase.

Plusuri: consum redus de energie, multe programe de spălare, capacitate mare de uscare și fiabilitate.
Minusuri: nu sunt.

Beko DPY8405GXB2 e unul dintre cele mai bune aparate care le puteți folosi acasă în special dacă aveți o familie mai numeroasă și nu vreți să pierdeți timp prețios.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu