Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko DSN15220X, model cu consum redus de energie

Mașina de spălat vase Beko DSN15220X e una parțial incorporabilă și e evident pentru că are panoul de control pe ușa aparatului și nu pe marginea superioară. E mult mai ușor să instalați o mașină de spălat standard sau una parțial incorporabilă decât una complet incorporabilă. Mă refer strict la spațiul alocat, iar un model standard poate fi pus doar sub blat, iar pentru un model parțial trebuie să modificați puțin mobilierul. La cel de jos se poate pune un panou de mobilier pentru pentru ca acest aparat să nu iasă atât de mult în evidență.

Multe aparate electrocasnice au un consum redus, doar că la acesta e și mai mic, de aceea clasa de eficiență energetică e A++. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko DSN15220X, model cu consum redus de energie

Un model cu încărcătură mare are o lățime maximă de 60 cm, deci poate fi pus în locul unui aragaz sau alt aparat mare. Programele sale pot fi alese cu ușurință de pe panoul de control care e unul electronic datorită ecranului digital. Pictogramele vă sunt de folos, dar eu vă recomand să citiți înainte manualul său pentru mai multe informații. Alegerea programului e destul de ușoară și, în general, se alege programul normal pentru a nu depăși consumul.

Consumul anual de energie al modelului de mai sus e de 258 kW, iar la un ciclu de spălare e de numai 0.9 kW. Orice model nou vine cu coșuri mai speciale, care pot fi reglate pentru un interior mai spațios pentru anumite vase sau cu coșuri pentru pahare/tacâmuri.

Plusuri: are un consum redus de energie, suficiente programe de spălare, funcție de încărcare la jumătate, preț corect etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko DSN15220X e una dintre cele mai eficiente variante de pe piață și de la acest brand. Dacă vi se pare o capacitate de încărcare prea mare, atunci alegeți unul cu capacitate de 9 seturi care e și mai îngust – 45 cm. Prefer cele de 9, 12 și 13 seturi pentru că interiorul nu e înghesuit și poate aveți suficient spațiu pentru vasele mari. Oricum, oalele pot fi spălate clasic în chiuvetă deoarece ocupă mult spațiu în acest aparat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu