≡ Meniu

Beko DU7133GA0, uscător rufe cu condensare și clasa B

Uscătoarele de rufe Beko DU7133GA0 nu e singurul dar, cu siguranță, e unul nou și fiabil. Ecranul digital e mare și afișează suficient de multe informații referitoare la program ori parametrii aleși. Fiecare aparat oferă un manual de utilizare pentru cei care nu au mai avut un astfel de aparat ori poate vă interesează cum se poate ajusta un program pentru a obține aceleași rezultate dar cu un consum mai mic de energie. Stoarcerea rufelor se face destul de bine datorită acelui tambur și rufele vor fi uscate imediat ce le scoateți din cuvă. Nu e o alegere prea ieftină dar nici nu cred că are sens o variantă mai scumpă deoarece nu văd ce ar putea oferi în plus.

Alternativele sunt puține deoarece mai sunt și mașinile cu uscătoare incorporate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko DU7133GA0, uscător rufe cu condensare și clasa B

Aceste aparate au ușă ca și la mașinile de spălat, adică sunt transparente. Deci, pe partea de design aceste uscătoare au mai avansat însă acest aspect nu prea ajută ci doar puteți observa mai bine programul ales. Toate uscătoarele au încărcare frontală și doar mașinile de spălat pot fi cu încărcare verticală. Consumul într-un program standard e de 4.17 kWh de aceea are și clasa de eficiență energetică B.

Ca și funcții, uscătorul prezintă: semnalizare acustică la finalizare program, amânare pornire, sistem de blocare a butoanelor. Ca și dotări are: uscare cu condensare, iluminare cuvă, auto antișifonare, indicator curățare filtru, indicator sertar colector apă, tambur Aquaware etc.

Nu poate fi un model compact deoarece are o capacitate de încărcare mare și unii utilizatori preferă să pună uscătorul peste mașina de spăalt pentru economisi spațiu. E valabil doar dacă mașina are aceleași dimensiuni (adâncime de 60 cm).

Plusuri: e fiabilă, uscă mult, multe programe de uscare, tambur special, ușor de folosit și ecran digital.
Minusuri: consum mare.

Beko DU7133GA0 consumă mult însă depinde și programul ales și cantitatea introdusă. E normal să consumă mai mult decât o mașină de spălat cu uscător deoarece acel uscător incorporat nu e la fel de performant. Dacă nu aveți spațiu sau timp pentru a usca rufele, atunci un uscător de rufe ar fi ideal.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu