Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko DU9133GA0, uscător cu AquaWave

Beko DU9133GA0 e un uscător cu o capacitate de 9 kilograme și cu un număr de 16 programe așa încât să putem usca ce dorim.
Un electrocasnic precum acesta se adresează celora interesați de un aparat care să le uște hainele eficient într-un timp relativ mic. Multă lume stă la bloc ori la curte și nu are mult spațiu unde să întindă rufele la spălat, iar din această cauză un uscător ar fi numai bun.
Majoritatea uscătoarelor de pe piață sunt cu uscare prin condensare. Modelele de uscătoare prin condensare au avantajul că pot fi utilizate din prima întrucât apa e transformată în abur care este colectat, iar apoi e transformat în apă într-un vas amplasat în uscător. Deci, nu e nevoie de evacuare, ci doar de conectarea la curent.

Modelul de față bine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat clasa B (clasă valabilă pentru uscare, dar și pentru eficiență energetică). Din imaginea de alături poți vedea că e un model care arată bine și care vine are un panoul de comandă precum o mașină de spălat rufe.

Beko DU9133GA0, uscător cu AquaWave

Pe partea de specificații acest mode e unul care se remarcă cu capacitatea mare de încărcare și numărul mare de programe.
În cazul în care vreți să uscați la o anumită oră atunci există posibilitatea programării întârziate.
Caracteristica AquaWave e una care permite o uscare eficientă întrucât rufele se mică fluid în timpul uscării, adică au o mișcare precum cea a valurilor.
Printre programe se numără cel de cămăși, de jeans și Baby Protect.
Aparatul deține senzori de temperatură și umiditate, iar din această cauză avem certitudinea că rufele vor fi uscate cu grijă.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție mic, eficiența energetică bună și fiabilitatea ok. Un alt lucru pozitiv ar fi că vine de la un brand premium care comercializează produsele sale în întreaga Europă. Acest brand e unul înrudit cu Arctic întrucât sunt deținuți de aceiași proprietari.

Unii aleg varianta 2 în 1, adică mașină cu uscător incorporat, dar astfel de aparate dedicate sunt mai eficiente și o să vezi că merită banii.
Dacă vreți ceva superior, adică cu eficiență energetică A++ atunci vă recomand modelul Beko DPY8405GXB2 care e unul cu pompă de căldură.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu