Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko GN162420P, side by side cu tehnologie NeoFrost

Side by side Beko GN162420P nu e cel mai ieftin model dar mi se pare că are un raport dotări/preț foarte bun. Motiv pentru care printre cele mai vândute side by side-uri, avem un model de la acest brand. Nu e vorba chiar de acesta ci de unul puțin mai ieftin cu finisaj argintiu. Ideea e că oricine și-ar dori un model ieftin și bun dar acela nu le poate avea pe toate. De aceea, există variante premium care pot costa chiar și dublu doar că sunt oferite de un alt producător.

Nu are rost să luați în calcul o combină deoarece e vorba de un alt tip de aparat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko GN162420P, side by side cu tehnologie NeoFrost

Nu sunt combine care să ofere 544 litri, poate doar sub 400 litri. Deci pentru cei cu necesități sau pretenții mai mari, un side by side ar fi alegerea ideal. În general, acesta se pune într-o bucătărie mare și bine iluminată. Ar fi indicat ca și restul aparatelor să fie pe negru.

Funcții fiecărui aparat frigorific trebuie să fie numeroase pentru a fi un model cât mai funcțional. În acest caz, aveți la dispoziție: super-congelare și super-răcire. Acestea sunt destul de cunoscute și vin împreună cu controlul electronic care e pe ușa congelatorului. E destul de ușor să-l folosiți dacă totul e la îndemână.

Accesoriile nu usnt foarte importante dar e bine să aveți cât de multe, iar la acest model sunt următoarele: suport pentru câteva sticle, suport pentru ouă și tava pentru gheață. Funcțiile automate oferite de acesta sunt: NeoFrost, Active Fresh, Blue Light. Toate acestea sunt

Plusuri: design elegant pe negru, sistem de răcire avansat, interior bine iluminat, dozatoare etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko GN162420P e o alegere foarte bună deoarece nu sunt multe side by side-uri care să arate atât de bine la interior și să aibă o culoare atât de interesantă – negru. Majoritatea sunt disponibile pe inox deoarece e o culoare foarte plăcută și care poate da un plus de eleganță bucătăriei. În plus, ar fi indicat să fie cu finisaj antiamprentă pentru a vă scuti de a-l mai curăța.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu