≡ Meniu

Beko GN162430X, side by side clasa A++

În cazul în care ești interesat de un side by side care să nu coste prea mult și care să aibă incorporate toate caracteristicile de care ai nevoie atunci eu îți recomand Beko GN162430X. Vine cu No Frost, minibar și cu un consum foarte mic de curent (datorat în parte funcției de vacanță, dar și reglării automate a temperaturii).
Un astfel de aparat se adresează celora care au un buget peste medie și care vor să beneficieze de mai multe lucruri decât de la un frigider normal.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba de păstrarea la rece a diferitelor alimente, dar și de oferirea unor funcții premium.

Beko GN162430X, side by side clasa A++

Pe partea de caracteristici se poate lăuda cu volumul foarte mare de 616 litri (volum brut), că nu consumă mult curent, cu capacitatea mare de congelare și altele. Frigiderul e unul cu patru compartimente și un volum net de 353 litri (e cât volumul unei combine frigo), iar congelatorul e unul are două compartimente și o capacitate de congelare de 13 kg/24 ore … volumul fiind de 176 litri (net).
Funcția vacanță numită oficial Eco Fuzzy e o funcție care face ca aparatul să funcționeze cu un consum redus de energie atunci când nu e folosit perioade îndelungate de tip, chiar și noaptea.
Facilitățile care te vor încânta la acest model sunt minibarul, că are dozator de gheață și multe multe altele.

Pro achiziția unui astfel de aparat ar fi costul de achiziție corect (e mai mic decât cel al altor aparate de genul), că e foarte eficient (energetic, dar și la răcire), că vine cu o capacitate foarte mare și funcțiile premium.
Contra achiziției unui astfel de aparat ar fi greutatea destul de mare și că ocupă mult loc.

Deci, dacă te interesează un aparat cu care să-ți poți prepara băuturile preferate (aici vreau să spun că-ți poate furniza gheață și că-ți poate ține diferite băuturi la rece) și care să poată păstra la rece o cantitate mare de alimente atunci acest side by side ar fi o recomandare din partea mea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu