≡ Meniu

Beko GN163020, side by side alb

Side by side-ul Beko GN163020 e unul dintre puținele variante de pe piață care vin pe culoarea alb și prețul e foarte atractiv. Nu veți găsi alte aparate care să poată concura cu acesta deoarece nu veți găsi combine cu volum prea mare. Aceste tipuri de aparate pot fi puse în bucătării mari  și pentru a nu fi în cale, poate fi pus între corpurile de mobilier. Acesta se potrivește perfect într-o bucătărie cu aparate care sunt tot pe alb. Designul său e destul de simplu la exterior și doar mânerele sunt pe o altă culoare pentru a ieși mai bine în evidență.

Poate că nu aveți un buget suficient de mare dar acest model chiar merită în cercat deoarece e mult mai accesibil decât alte modele din acest segment. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Beko GN163020, side by side alb

No Frost e un sistem de răcire tot mai popular iar la un moment dat va fi unul standard, adică orice model mai mare îl va avea. Sincer, nu veți găsi aparate mari fără acesta, poate doar dacă e vorba de o generație anterioară. Atât congelatorul cât și frigiderul au nevoie de un control mai bun al umidității pentru a reduce din gheața ce se poate forma, veți economisi la consum și alimentele sunt mai bine conservate.

Interiorul e foarte bine iluminat deoarece are rafturi de sticlă prin care trece foarte bine lumina și ajunge în toate colțurile aparatului. Dotările sale mai speciale sunt tehnologii avansate: filtru împotriva mirosurilor, sistem antibacterian, sistem NeoFrost, ventilator, ionizare aer etc. Sunt incluse suporturile pentru sticle și ouă, iar pe cel de sticle se pot pune vinuri sau chiar sucuri (dacă nu sunt prea mari).

Plusuri: e disponibilă pe o culoare destul de plăcută, consum mic de energie, preț mic și e destul de silențioasă.
Minusuri: nu sunt.

Beko GN163020 e un alt aparat cu NeoFrost de la acest brand și care vă oferă mult spațiu la interior. Din poza de sus se vede că totul e vizibil iar congelatorul nu e la fel de mare ca la alte side by side-uri. Cu alte cuvinte, e vorba de un model mai mic dar volumul/spațiul său poate fi de ajuns.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu